2777
2789

من ماه اول اقدام خیلی علائم داشتم پریودم شش روز عقب افتاد ولی پریود شدم همیشه هفت روزه بود خونریزیم اما چهارروز خونریزی داشتم این ماه هم علائم دارم مثل تکرر ادرار درد نوک سینه و مزه دهنم تلخ شده کمردردم دارم اما خیلی شدید نیست یه هفته ام مونده به پریودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ماه اول علائم خیلی زیاد داشتم.۱۰روز هم مری به تاخیر افتاد

ماه دوم هییییچ علامتی نداشتم روز دوم تاخیر بی بی زدم مثبت شد

بعد اون دل درد پری،بی‌حالی و سنگین شدن سینه

همین

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

ایشالا که این ماه بارداری 

صبر کن یک هفته از موعود گذشت آز بده

منم دومین ماه اقداممه امسال

ماه قبل ۳ روز تاخیر داشتم آزمایش دادم ۲۰ بود ولی پریود شدم دورزوز اول درد زیاااد با لخته دکترم گفت احتمالا سقط زودرس بوده

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

اولین و مهمترین نشونه بارداری دردناک شده سینه ست 👌

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
ان شاالله که شمام بارداری عزیزم

ببین عزیزم من هر ماااه هزااارتا علائم دارم از اینکه دهانم مزه اهن میگیره و حالت تهوع دارم تا درد کمر و این چیزا اما پریود میشم تنها علائمی ک ندارم درد سینه و حساس شدنشه اگ اون رو داری امید وار باش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚