دوستم خواهرش ۲ ساله ازدواج کرده این شوهر خواهرش از همون اول کاراش خیلی مشکوک بوده روزه عروسی که ما بودیم به جای اینکه به عروس نگاه کنه همه حواسش به خواهر عروس بود خیلی ضایع بعدشم که جوری که دوستم میگه همش خونه اینا پلاس بوده یا با بهونه شوخی به این دست میزده اینم به چشم برادری نگاه میکرده تا اینکه نزدیکه ۱ ماه پیش عوضی به بهونه خواهره اینو میکشونه تو خونه میخواسته بهش کامل تجاوز بکنه که این فرار میکنه الان انقدر حال روحیش بده که انگار نه انگار این همون دختره خیلی دلم براش میسوزه خیلی الان نمیدونه به مامانش بگه یا نگه یا نگه آخه خواهرش حاملست نمی دونه باید چیکار کنه گفت تاپیک بزنم ناشناس که از چند نفر بپرسه بدون منطقی ترین کار چیه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟