2777
2789
عنوان

کمکککککککک در مورد طول سرویکس

3033 بازدید | 19 پست
سلام بچه ها
من اول حاملگی طول سرویکسم ٣٨ میلیمتر بوده،دیشب که سونو بودم،نوشت بر حسب سونوگرافی TA،شده ٣١ میلیمتر،یعنی چی خطرناکه؟

خونه مون هم پله داره ، هم اینکه مجبورم بیام سرکار ، چی می شه خیلی خطرناکه ؟؟
ببین دکتر چی میگه معمولا کمتر از 30 رو سرکلاژ میکنن
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گفته پزشکان اندازه سرویکس زیر 25 باید حتما سرکلاز شه 30 بستگی به شرایط داره بهترین زمان سرکلاز بین هفته 12 تا 16 است ولی تا 20 هفته هم میشه این کارو کرد ولی بعد از 20 هفته دیگه سرکلاز نمیکنن چون هنگام دوختن احتمال پارگی کیسه اب هست.
بعد از 20 هفته فقط ممکنه دکتر استراحت مطلق بده به مادر
فروش و طراحی و دوخت انواع مانتو زنانه (09127078868)
لیلیوم خیلی کامل توضیح داد، باهاش کاملا موافقم، فقط رعایت کن و کار سنگین انجام نده.
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه
عزیزم 31 خیلی کم نیست کمه.بعضی دکترها مثل دکتر من خیلیییییییییی حساسند مال من تو هفته 22 طولش 30 بود سرکلاز هم شده بودم ولی بهم گفت تا هفته 28 باید استراحت مطلق باشم ولی بعضی دکترها نمیدن
بستگی به نظر دکترت داره خوب اگه خانه داری استذاحت کن ضرر که نداره
فروش و طراحی و دوخت انواع مانتو زنانه (09127078868)