2777
2789

تعداد رای : 3
نظرسنجی
معلم رو شنیدم اموزش پرورش قبول نداره جهاد دانشگاهی رودرسته؟
2
66%
لطفا نظر بدین برام مهمه بچه کوچیک دارمو به مهاجرت هم فکر میکنم
1
33%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مدرک جهاد دانشگاهی رو قبول میکنن؟

بپرس موقع ثبت نام که آیا قابلیت ترجمه داره یا خیر  

من نظام پرستاری مدرک کمک های اولیه تزریقات و پانسمان گرفتم  قابلیت ترجمه داره   

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
شما کار کردین؟!یا کسی اطرافتون کار کردن؟

برای کار کردن تو ایران میتونی آموزش ابتدایی رو هم انتخاب کنی و تو مدارس غیر دولتی  و پیش دبستانیها کار کنی  ولی ارزش استخدامی نداره  من خودم معلم غیر دولتی ام

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
نظام پرستاری کجاست؟و اینکه مشغول به کارین؟

هر شهری نظام پرستاری داره   تو نت بزن  ادرس برات میاره  

گلم من معلمم   ولی تابستون قبل رفتم مدرک کمک های اولیه گرفتم هزینه اش هم ۹۵۰هزارتومن شد  

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
نظام پرستاری کجاست؟و اینکه مشغول به کارین؟

من دانش اموز داشتم مادرش کمک دندانپزشک بود و مدرک جهاد داشت  رفتن عمان   

من پارسال که نظام پرستاری بودم دوره میدیدم  گفتن آلمان نیرو میگیره  به عنوان کمک پرستار و بهیار  با این مدرک و میتونید هزینه کنید و مدرکتون رو ترجمه کنید  و اگه قصد مهاجرت دارید ازش کمک بگیرید

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
رشته جهاد دانشگاهی !! چجوریه

مثل دانشگاه غیر دولتی   کلاسها برگزار میشه کتاب و جزوه میدن  عملی هم  آموزش میدن  ۲مرحله ازمون میدی یکی تستی   یکی عملی   بعد جمع نمرات از ۱۰۰ محاسبه میشه و ۳ماه بعد مدرک میدن  

معجزهءعشق اتفاق افتاد