2789
عنوان

مادرشوهرم يواشكي مداركمون رو گشت

370 بازدید | 15 پست

اومده بود چندروز خونمون مونده بود توفاصله اي كه رفتم دستشويي مدارك بانكي من رو كه مدارمش رو روي ميزم داخل پاكت بود برداشت نگاه كرد،صداي كاغذ ميومد تا برسم گذاشت سرجاش و خودشو زد به اون راه!!!

من اصلا دوست ندارم كسي مسائل خصوصي زندگي مو بدونه مخصوصا اون!!!

حالا هم حرصم ازش در اومده هم مثل دزد بهش نگاه ميكنم

اما نتونستم چيزي بگم چون درست نيست

شما باشين چكار ميكنيد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جای مدارکمو عوض میکنم کلید داشته باشه  حتی شوهرمم ندونه کجاست

از اعتماد بيش از حد بود

انقدر بعدش از خودم كه به همچين آدمي اعتماد كردم بدم اومد!

انقدرم ادعاي شخصيتشون ميشه!

اميدوارم جوابشو ببينه من راضي نبودم

ديگه دقيقا بايد همه چيو ازجلو دستشون جمع كنم باعث شد به كل خانوادشون ديدم عوض بشه 

از بس فضوله

ما بچه دار نميشيم 

انقدر انقدر بيش از حد و باتكرار زياد ميگفت خدا دامنتون سبز كنه كه حالم بهم خورد

اخه يبار ميگن!!

تماس هم ميگيره باز ميگه

تهوع آوره رفتاراشون

مادرشوهرمن هرموقع میادخونمون به بهونه چیزی میره تواتاقاو...میگرده وضعیت خونروبینه ازنظرتمیزی وچیزای دیگ فک میکنه منم نمیفهمم فقط خودشون زرنگن  

فضولااااااااااا😖

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
ما بچه دار نميشيم  انقدر انقدر بيش از حد و باتكرار زياد ميگفت خدا دامنتون سبز كنه كه حالم بهم ...

ان‌شاءالله که مشکلاتت حل بشه ناراحت نباش خدا بزرگه

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
مادرشوهرمن هرموقع میادخونمون به بهونه چیزی میره تواتاقاو...میگرده وضعیت خونروبینه ازنظرتمیزی وچیزای ...

بنظرم كلمه فضول براي اينجور آدما كافي نيست

بيشعور و احمق

بنظرم كلمه فضول براي اينجور آدما كافي نيست بيشعور و احمق

خیییییلی 😑

حالم ازاین ادمابهم میخورههه

اصلااابه شماچ ربطی دارهههه🤮

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
از اعتماد بيش از حد بود انقدر بعدش از خودم كه به همچين آدمي اعتماد كردم بدم اومد! انقدرم ادعاي شخص ...

هیچی بروش نیار چون بدتر میشه فقط ازالان زرنگ باش طلاهات و مدارکتو اصلا دم دست نزار جای مخفی داشته باش حتی شوهرت بدونه شاید مادرشوهرت از زیرزبونش بکشه احتمال هرچی باید بدی تو زندگی

مادرشوهرمن هرموقع میادخونمون به بهونه چیزی میره تواتاقاو...میگرده وضعیت خونروبینه ازنظرتمیزی وچیزای ...

برادر شوهر سابقم میومد خونمون بعد آمار مارو ب مادرشوهرم میداد تو تا لباس گذاشته بودم تو حیاط بشورم رفته بود ب مادرشوهرم خبرداده بود