2777
2789
عنوان

هرکی تعبیر خاب بلده بیاد

38 بازدید | 6 پست

دیشب خاب دیدم عروسی منه و همه هستن عروسی تو یه کشتی خیلی بزرگ بود بعد یه نفر که باهاش مشکل دارم تو خاب کلی شراب و الکل آورده بود منم که مست کردم هیج به همه مهمونا هم دادم اونا هم مست کردن 

دامادم پسرعمه مامانم بود که دوسم داره و بهش جواب رد دادم فقط اون مست نکرده بود و سعی داشت من و کنترل کنه اما من اصلا آدم حسابش نمیکردم چه برسه به داماد 

خودم تک و توک میتونم تعبیر کنم اما خب میخام مطمئن بشم 

خوابت ریشه ی روانشناختی داره

ضمیرناخودآگاهت درگیر بوده

شام چی خوردی اون شبی ک خواب دیدی؟ اصلا شب بوده؟

به نظرم تعبیرنداره

ولی ان شاءالله ک خیره سعی کن از این به بعد خوابتو برای کسی تعریف نکنی💚

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

خوابت ریشه ی روانشناختی داره ضمیرناخودآگاهت درگیر بوده شام چی خوردی اون شبی ک خواب دیدی؟ اصلا شب ب ...

انشاا... ک خیره خوابتون...

اگ از مرده تو خواب یسوال بپرسیم و اونم جواب بده تعبیرش چیه من خواب دیدم از مادربزرگم پرسیدم من خسته شدم کی میام ا‌ونور با ناراحتی و اکراه گفت تو زود میای دو سه سال دیگ یا دوماه دیگ ... بنظرتون چیه معنیش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاا... ک خیره خوابتون... اگ از مرده تو خواب یسوال بپرسیم و اونم جواب بده تعبیرش چیه من خواب دیدم ...

همین الان گفتم خوابتونو تعریف نکنید😂

عزیزم خیره صحبت کردن با مرده تو خواب خوبه

ولی این که با اکراه گفتن برای شادی روحشون صلوات یا دعا یا قرآن بخونید💚

زندگی براتون سخته انگار فکر کردن به مرگ خوبه ولی نه این که بخواید از این دنیا راحت بشید و به مرگ فکر کنید

برای حل شدن مشکلاتتون فقط به خدا توکل کنید  و غر نزنید به خدا💚 خدا بزرگه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

همین الان گفتم خوابتونو تعریف نکنید😂 عزیزم خیره صحبت کردن با مرده تو خواب خوبه ولی این که با اکرا ...

ممنونم عزیزم.

خواسم الان بپاکم نشد  

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ممنونم عزیزم. خواسم الان بپاکم نشد    

اشکالی نداره دیگه کاریه که شده😂💚💚

ممنونم عزیزم. خواسم الان بپاکم نشد    

درسته خواب بعد اذان تعبیر ندارن ؟؟ من بعد اذان دیدم