2777
2789
عنوان

کودک ۱ ساله ام هنوزچهاردست وپا وسینه خیزنرفته نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 67 پست
من کلا فقط فقط برا واکسن بردمش بهداشت از ۱۸ ماهیگش ک واکسن آخرش بود نبردم ایشالله ۶ سالگی میبرم برا ...

منم بهداشت که میرم واکسن هاشومیزنه نه قطره ای میدن مثل قدیما نه سوالی میپرسن درموردکارهای بچه

خاک برسربهداشت محل ماکنن هیچی نمیپرسه اثن بایدعوض کنم مرکز بهداشتشو

نمیخام بترسونمت ولی آدم باید همه چیزو در نظر بگیره، بچه پسر خالم سال 94 دنیا اومد اولش عادی بود تا کم کم متوجه  شدن بچه ها گردنشو درست نمیتونه نگه داره، دکتر بردن دکتر گف مشکلی نداره و چیزی تشخیص نداد، تا بچه رسید ب 1 سال بارم همون جور شل ول بود بچه، رو ما هم نمی‌کرد بگیم بابا بچه مشخصه مشکل داره ببرینش دکتر، دیگ تا رسید 1 سال 3 ماه یهو تشنج کرد، پا برهنه رسوندش اورژانس، احیا  کردن بچه رو و مشخص شد بچه قلبش مشکل داره و باعث این بوته حرکتش اینجوری شه، اون داستانم حمله قلبی بوده، الان بچه 8 سالشه ولی درحد یه بچه 1 سالو نیم حرفا رو میفهمه ها، حرفم میزنه ولی مبهم، گفتار درمانی داره، با واکر تازه راه میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دخنر قبلیم ک الان 6سالشه خیلی بهتر بودن کادر بهداشت هم وسایل جلوگیری هم قطره ها لازم و قرص و همه ...

دقیقامن هم ازبهداشت را1ی نیستم هیچی پیگیری نمیکنن حتی قطره هم نمیدن شوهرمم میگه بچه رودکترببری هی الکی به دکترعادتش نده سرهمین قضیه تاالان نبردمش

من کلا فقط فقط برا واکسن بردمش بهداشت از ۱۸ ماهیگش ک واکسن آخرش بود نبردم ایشالله ۶ سالگی میبرم برا ...

منم...فقط واکسن ! هروقت هم نوبت میداد برا چکاب قد و وزن نمی‌رفتم 😄 خودم قد و وزنشون همیشه چک میکنم 

اگه وزنشون کمتر باشه غذاهای مقوی و مولتی ویتامین و زینک و اهن، اگه وزنشون رو به اضاف وزن بره، کنترل شده بهشون غذا میدم که چاق نشن مثلا حذف تنقلات و غذاهای غیرمفید و....

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

دکتر که بله باید تا حالا حتما میبردی ولی چیزی که هست یسری از بچه ها کلا دیرتر همه چیو شروع میکنن و بعضی دکترای احمقم الکی بچرو میدن زیر تیغ جراحی که کلا دیگه کاری میکنن نتونه راه بره یه دکتر خوبو با تجربه پیدا کن و برو پیشش خیالت راحت بشه ولی در همین حد که تلاش میکنه احتمالا مشکلی نیست انشاالله

نمیخام بترسونمت ولی آدم باید همه چیزو در نظر بگیره، بچه پسر خالم سال 94 دنیا اومد اولش عادی بود تا ک ...

ای وای چقدربد...یه سری ازدکترهامونم تشخیص هاشون اشتباهه...

دخترمن زودگردن گرفت ونشست ولی این سینه خیزوچهاردست وپا وراه رفتنش کمی نگرانم کرده

بیشترین ترسمم ازاین بیماری اوتیسم هست...انشالله که همه بچه ها سلامت باشن

منم...فقط واکسن ! هروقت هم نوبت میداد برا چکاب قد و وزن نمی‌رفتم 😄 خودم قد و وزنشون همیشه چک میکنم& ...

اینجوری خیلی بهتره بهداشت مخصوصازمان کروناکه زیادبودمنم ترجیح میدادم نرم..خوب کاری کردین

الان از ابجیم پرسیدم گفت خواهر زاده یکیشون  ۹ ماهگی راه رفته یکیشون یک سال ۲, ماهگی  حالا ...

مرسی عزیزم آره راه رفتن یه سری بچه ها تنبلی میکنن همون میبرمش اطفال ببینتش برای یک سالگی خیالم راحت بشه ازنگرانی دربیام

دکتر که بله باید تا حالا حتما میبردی ولی چیزی که هست یسری از بچه ها کلا دیرتر همه چیو شروع میکنن و ب ...

انشالله آره دخترم چون دوماه هم زودبه دنیااومدووزنش موقع تولد۲۴۰۰ بود

برای همین میگفتم شایدواسه اینخاطره که نمیتونه سینه خیزیا۴ دست وپابره ولی الان که یک سالش شدنگرانش شدم

شما همش تحریکش کنید روبه روش یچسزی بذارید بچه سعی میکنه بره سمتش یواش یواش شروع میکنه به حرکت من با اینکارا دخترم خیلی زودتر از پسرم چهاردستو پارفت وخیلی زودم راه افتا همش تحریکش کن دست بزن تشویقش کن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

🔔🔔سلام دوستم نگران نباش. منم این روزا رو گذروندم

. دختر منم نه سینه خیز رفت نه۴دست وپا. چرا؟ همش از بی تجربگی خودم بود ، دست تنها بودم و هیچی بلد نبودم. کسی م راهنماییم نکرد .

برا سینه خیز و۴دست وپا باید مادر بچه رو تشویق کنه ..

منم ۱۵ روز مونده بود به ۱سالگیش و هنوز بچم راه نمیرف. دقیقا توی ۱۲ روز دخورم راه رفتنو یاد گرفت.

حالا چطور؟ تکیشو میدادم به مبل و با پفک یا هرچی که دوست داشت تشویقش میکردم ، گریع میکرد اما من باز سعی میکردم.

اول با کمک دست از اینور مبل کمکش میکردم بیاد اونور.بعد چند روز خودم روبروش وایمیسادم و با خوراکی تشویق میکردم بیاد بغلم.

یا با دستم دستاشو میگرفتم و راه میرفتیم یهو وسط راه ولش میکردم تا راه بره. خلاصه بعد ۱۲ روز با تمرین زیاااد یاد گرفت.

پس به سعط و تلاش خودت بستگی داره.

narssis سابقم. کاربریم بالا نمیاد.
شما همش تحریکش کنید روبه روش یچسزی بذارید بچه سعی میکنه بره سمتش یواش یواش شروع میکنه به حرکت من با ...

چشم عزیزم ولی خیلی جیغ میزنه وعصبانی میشه ومتاسفانه عادت گرده باگریه من بغلش کنم بابدم به دستش