2777
2789
عنوان

کودک ۱ ساله ام هنوزچهاردست وپا وسینه خیزنرفته نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 67 پست
بهداشت ها مراحل رشد بچه ها رو چک میکنن .من هربار ک میبرم میگه تو فلان سن باید بتونه این کارها رو انج ...

خاک برسربهداشت محل ماکنن هیچی نمیپرسه اثن بایدعوض کنم مرکز بهداشتشو

تااون موقع من دق میکنم دقیقا دخترمنم هی میچرخه یابه روی چهاردست وپا میادشل میشه میفته جیغ میزنه بعدد ...

احتماالا فقط تنبلی میکنه و تلاش نمیکنه .چون راهشو فهمیده ک گریه کنه شما بغلش میکنید برا همین تلاش نمیکنه .وقتایی ک خوش اخلاقه سعی کن سرپا نگهش داری تاتی کنه بعد یواش یواش دستشو ول کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسربهداشت محل ماکنن هیچی نمیپرسه اثن بایدعوض کنم مرکز بهداشتشو

برا دخنر قبلیم ک الان 6سالشه خیلی بهتر بودن کادر بهداشت هم وسایل جلوگیری هم قطره ها لازم و قرص و همه چی میدادن و خیلی دقتشون بهتر بود الان برا بچه دومم کمتر راضیم بعد کرونا بیحوصله شدن 

ماهم اصلاتوی فامیلمون نبوده همچین چیزی دوست نداشتم دخترم ببرمش دکترسراین که نترسونتم حالابرای یک سا ...

بچه ی بظاهر سالم هم چکاب تکامل لازم داره...خیلی وقتا یهو بچه مشکلی داره که در ظاهر چیزیش نیست مادر هم متوجه نمیشه...یه زمانی می‌فهمه که دیر شده و زمان برا درمان نداره....

کلا همه ی بچه ها چکاب تکامل لازم دارن 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
نه شکرخدامیشینه اتفاقازودهم نشست تقریبا۶ ماهگی باکمک و۷ ماهگی کامل نشست

شاید میترسه طفلی 

نگاه چیزایی ک دوست داره بذار جلوش با فاصله تا تلاش کنه خودشو بهش برسونه 

هم یه مدل تاب هایی هستن کشین به سقف وصل میشه بچه رو میذارن توش میشینه پاش ک به زمین میزنه میره بالا تکون تکون میخوره شاید از اینا خوشش بیاد انگیزه بشه رو پاهاش وایسه 

ترس چیه خواهر من فوقش میگه ببر کاردرمانی برات تمرین میده  خدایی ناکرده اگه درمان هم خواست لازم ...

آره همین که اطرافیان بفهمن بده نمیخوام به کسی بگم خودم میبرمش چون اینکه هی بخوان ازت بپرسن چیشدخودت کلافه میشی.

الهی که دخترمنم زودتر راه بیفته تاازنگرانی دربیام براش دعا کن عزیزم❤🌹

اگه قابل باشم چشم فقط استرس الکی نگیر انشالله بزودی راه میفته خیالت راحت میشه عزیزم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
بچه ی بظاهر سالم هم چکاب تکامل لازم داره...خیلی وقتا یهو بچه مشکلی داره که در ظاهر چیزیش نیست مادر ه ...

حتمامیبرمش مرسی که راهنماییم گردین چون خیال خودمم راحت میشه❤🌹

بهداشت ها مراحل رشد بچه ها رو چک میکنن .من هربار ک میبرم میگه تو فلان سن باید بتونه این کارها رو انج ...

همه جا اینجوری نیسن 

خیلیاشون فقط برا رفع تکلیف کار میکنن

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
اگه قابل باشم چشم فقط استرس الکی نگیر انشالله بزودی راه میفته خیالت راحت میشه عزیزم

مممونم عزیزم شوهرم بهم میگه نگرانیت بی خوده ولی خب مادره دیگه واسه همه چیه بچش نگران میشه

انشالله که چیزی نباشه و همه بچه ها تنشون سالم باشه

دختر من 8 ماهگی راه رفت 

الان هم یکو نیم سالشه بعضی حرفارو کامل میگه 

مثلا چند روزیه تو دهنش افتاده همش میگه مامان آب بیار یا میگه مامان توتو بزار(تلویزیون) 

خیلی چیزای دیگه یادم نمیاد 

اما دختر عمم ۳ سالشه فقط او او میکنه

احتماالا فقط تنبلی میکنه و تلاش نمیکنه .چون راهشو فهمیده ک گریه کنه شما بغلش میکنید برا همین تلاش نم ...

این کارونکردم بایدبزارم خوش اخلاق باشه انجامش بدم ولی فک نمیکنم بتونه بایسته چون همش اینوراونور میشه انگارپاهاش ضعیفه

خوراکی چی خوبه بدم بهش