2777
2789
سال نو مگ‌ فقط عیدی نمیدن 

نه

عید قربان

عید غدیرخم

عید نوروز

و کریسمس عیدی باید بگیری بیدارشو از خواب😂😂😂😂

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
سال نو مگ‌ فقط عیدی نمیدن 

شاید اهل سنت هستن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فقط اسمت شقی😂

اتفاقا دومین نفری ک میگه 

اسمم مخفف شقایق هست

طرز فکر شماهم محترمه ها😂😂😂😂

گوشت😂😂✋دیگ عید قربان کادو ندارع ک  ت خودت چی گیرت اومد؟😁😂✋

نه تو ماها رسمه برا هر عیدی به خانوما عیدی میدن

البته اینجکریه که تا نامزد هستی دختر به پسر میده و وقتی عروسی میکنی سال اول پسرربرا دختر یه عالمه کادو میاره برا هر مناسبت سال های بعد هم خودش میگیره بعضیام نمیگیرن

من که اگه بگم چی گرفتم همتون هنگ میکنید

200هزار😐

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
یه دل شکسته عیدی گرفتم منم بهش یه دل سیاه عیدی دادم 💔

الهی بمیرم چرا انقدر ناامید صحبت میکنی تورو یادمه گفتی فقط بخاطر بچته که تحمل میکنی اره؟

طلا 😍

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مبارکت باشه برو خرج کن هر چی دلت میخواد بخر😉😉😉

قربونت. نهایت بشه چنتا پفک چیپس و بستنی بخرم😂

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
😂😂😂😂اولین باره میشنوم عید قربون باید عید بگیریم همسرم میگه اسم من قربان نیست که😂

همسرتو موش بخوره😂😂😂😂

ما رسم داریم هر مناسبتی که باشه عیدی میگیریم

برا عروسامون 

عید غدیرخم  عید فطر عید قربان عید شعبان عید نوروز یلدا عید کریسمس روز زن روز دختر  ولنتاین😂😂😂😂😂کلا برا شوهره پول نمیذاریم هردوماه یبار مراسم داریم😅😅😅

قربونت. نهایت بشه چنتا پفک چیپس و بستنی بخرم😂

میدونم منم براهمونگفتم

ولی یه بلوز خوشگل هم میشه خرید ک یادگار عیدت باشه