2777
2789
عنوان

تاحالا عاشق شدین چیشد بهش نرسیدین؟؟؟؟ از اینکه نرسیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 76 پست
عاره

هر دومون ازدواج کرده بودیم اونوقت ما ماشین نداشتیم منو شوهرم وایساده بودیم شوهرم میخواست برای من ماشین بگیره تا برم دانشگاه از قضا همون پسره ماشینو جلو پامون نگه داشت منم نمیتونستم بگم سوار این ماشین نمیشم تنها نشستم تو ماشین البته خانمشم بود من کلا سرم به بیرون بود یک لحظه هم سرمو به سمت راننده برنگردوندم لحظه سختی بود منو تا دانشگام رسوند وپول خیلی کمی ازم گرفت البته پیش خانمش حرف نزد یبارم سوار ماشینش شدم هی حرف میزد از خانوادم میپرسید منم کوتاه جواب میدادم (اینو بگم تو تاکسی کار می کرد ناخواسته نوبت ایشون میفتاد😓

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
نه فعلا هیچکس تو زندگیم نیست 

انشالله حال دلت حسابی خوب بشه اونی که  قسمتته سر راهت قرار بگیره شاید کسی بیاد فراموش کنید 

دوست من خیلی زجر کشید جلوی راه پسره سبز‌ میشد اون محلش نمیداد همیشه گریه میکرد گذشت و یک پسری عاشقش شد خیلی بی توجهی کرد از بس پسره اصرار کرد اجازه آشنایی داد بعد از یه مدت عشق قبلیشو با یه دختر داغون دیده بود بعد انقدر خوشحال شد گفت لیاقتش همون دختره که کنارش بوده نه من 

خلاصه الان یکسال و ۶ ماهه بافرد دومه انقدر خوشحاله و راضی کلا معیار اشم عوض شده ... معیاراش شده شبیه کسی که الان عاششه

درمانگر ذهن و روح😌💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت بنظرم کارو راحت میکنی یهویی بدون هیچی حس و علاقه ایی یک ثانیه طرفو میزاری کنار وبهش فکرم نمیکن ...

خیانت هم نکنه اصلا تورو هم بخواد یه مثل هست که میگه هرچی به قیمت ارامشت تموم بشه زیادی گرونه . اینکه همش تو حسرت یکی باشی و مشکل سر راهت باشه اخرش قراره چی بشه؟ این همه ادم تو دنیا قطعا یکی پیدا میشه که عاشق توبشه وبهت بخوره خدا هم تومسیرت بدون دردسر قرارش بده من چند سال از بهترین سال های عمرم رو ناراحتی کشیدم که باید خوش میبودم بابتش پشیمونم هروقت سرم رو رو بالشت میزارم بابت زندگیم خداروشکر میکنم

آره حرفاتون قبول دارم با اینکه ازدواج نکردم ولی الان به این درک رسیدم

ایشالا ازدواج کنی کلا نظرت نسبت به عشق و عاشقی و مردا عوض میشه اصلا معیارات فرق میکنن. امیدوارم ازدواج موفقی داشته باشی عزیزم

ای بابا ☹

ولی در کل سخته کسی و که دوست داری کنار کسه دیگه ببینی اویل برام سخت بود ولی الان اصلا ولی حسم میگه باز دوسم داره ولی هیچ وقت دیگه شدنی نیست ونخواهد بود

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
خیانت هم نکنه اصلا تورو هم بخواد یه مثل هست که میگه هرچی به قیمت ارامشت تموم بشه زیادی گرونه . اینکه ...

چرا بعضیا به این درک‌نمیرسن 

درمانگر ذهن و روح😌💜

کسی که قبل همسرم عاشقش بودم و حتی برای فراموش کردنش خیلی خطا کردم الان واقعا دیگه عاشقش نیستم اما خب اگه ببینمش ناخوداگاه ذهنم برمیگرده به قبل

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
کسی که قبل همسرم عاشقش بودم و حتی برای فراموش کردنش خیلی خطا کردم الان واقعا دیگه عاشقش نیستم اما خب ...

ینی ممکنه تو تصورات باهاش زندگی هم کرد یا مثلا پیش خودتون بگین اگر باهاش ازدواج کرده بودم الان اینجوری بودم

درمانگر ذهن و روح😌💜
ینی ممکنه تو تصورات باهاش زندگی هم کرد یا مثلا پیش خودتون بگین اگر باهاش ازدواج کرده بودم الان اینجو ...

توی تصورم باهاش زندگی نمیکنم اما خیلی پیش اومده که فکر کنم اگه بااون بودم چی میشد

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
وای چقدر سخت  زندگی براتون عادیه یا سخته  تونستین فراموشش کنید؟

زندگی عادی ولی گاهی سخت 

ن فراموش ک نمیشه چون چندین سال باهم بودیم و از۹۳ ب بعد جداشدیم حدودا ۸سال شده ک ازش جدام اما فراموشش نکردم..ولی خب دلتنگیم کمترشده 

کارایی ک منو یادش میندازه یا اهنگایی ک و جاهایی ک باش خاطره داشتمو نمیرم 😔چون حالمو خراب میکنه

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
انشالله حال دلت حسابی خوب بشه اونی که  قسمتته سر راهت قرار بگیره شاید کسی بیاد فراموش کنید  ...

خداروشکر مرسی عزیزم انشاءالله برای همه ما جوونا یه عشق واقعی پاک صادق سرراهمون قرار بگیره

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم