2777
2789

سلام دوستان کمکم کنید دارم سکته مغزی انقدر حالم بده 

من امسال عید با پسر عمه ام نامزد کردم و یه ماهی میشه که عقد دائم کردیم و از اول هم  بهش گفتم که تا دو سال بعد از عقد نامزد بمونیم و قبول کرد حالا میگه ن فوق آخرش ۶ماه دیگه عروسی کنیم در حالی که ما آمادگی نداریم و دوست ندارم به این زودی مادرم و تنها بزارم هر چی هم بهش میگم  گوشش بدهکار نیست و میگه حتما عروسی کنیم 

و مشکل دیگه ای که هست اینه که وقتی اومد خواستگاری گفت که از همه نوع موادی بدم میاد و هیچی مصرف نمیکنم 

منم خوشحال شدم 

بعدش همون شب که جواب مثبت دادم و برام نشون اوردن آخرش که میخواستن برن بهم گفت که یه چیزی ازت پنهان کردم و الان میخام بهت بگم چون عذاب وجدان دارم 

گفت من دوران دبیرستان سیگار کشیدم ولی الان دیگه نمی کشم 

منم بخشیدم و گفتم گذشته ات برام مهم نیست دیگه تکرار نشه گفت ن خیالت تخت 

حالا بعد از عقد بهم گفت که الانم سیگار می کشه 

و واقعا ناراحت شدم و قول داده تا آقای میریم سر خونه خودمون کنار بزاره حالا من نمیدونم چیکار کنم 

چطور بهش اعتماد کنم 

و این قضیه سیگار هم کسی نمیدونه و به شدت از پدرش میترسه و میگه که پیش کسی نگو 

لطفا راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش فقط سیگار باشه و کم کم گند کارای دیگه ش درنیاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دلیلت واس عروسی نکردن اینه ک بیشتر پیش مامانت بمونی؟

اره عزیزم دلیلم مادرمه و از اول بهم قول داده الان زیر قولش زده و میگه من بخاطر اینکه تو ناراحت نشی الکی قول دادم 

حتی نوشت و امضا هم کرد که تا دو سال عروسی نکنیم 

عزیزم مطمئنی چیزه دیگه مصرف نمیکنه؟

اره چون شغلش جوریه که اول هفته تا چهارشنبه سر کاره 

آخر هفته ها و وقتی مرخصی سیگار هم میکشه ولی واقعا ناراحتم چون از اول بهم دروغ گفته 

اره چون شغلش جوریه که اول هفته تا چهارشنبه سر کاره  آخر هفته ها و وقتی مرخصی سیگار هم میکشه ول ...

عزیزم یه کاری کن ترک کنه و پیش یه مشاور ببر اگه چیز دیگه ای هست الان بدونی بهتره تا بعد

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
عزیزم یه کاری کن ترک کنه و پیش یه مشاور ببر اگه چیز دیگه ای هست الان بدونی بهتره تا بعد

مساور که نمیاد ولی قول داده تا قبل از عروسی ترک کنه 

خیلی نگرانم نکنه زیر قولش بزنه