2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاین من یکاری کردم

192 بازدید | 13 پست

یع پیج انلاین شاپ دوادمین میخواس بعد گف باید بلُ با.. نک داشته باشم منم ثبت نام کردم بنظرتون سرکاریه؟ 

بل. و بان. ک خطرناک نیست؟ 

میشه هرسوره ای که دوست داشتی برام بخونی مشکلم حل بشه:) 

بلوبان چیه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوبان چیه

یه اپ بود مدارک میخواست کد رهگیری صفحه اول شناسنامم شمارم باید ب اسم خودم باشه 

همه رو انجام دادم

چیز بدیه؟ 

میخوان ازت کلاهبرداری کنند اگه مشخصات بلو بانکت بهشون دادی سریع باطلش کن چون از کارتت برای پولشویی ...

شماره کارت نذاشتم فقط کد ملی

شماره کارت نذاشتم فقط کد ملی

الان نرم افزار  بلو بانکتون دارن؟؟؟

نگاه کن وقتی میخوان از یه نفر کلاهبرداری کنن مستقیم پول تو حساب خودشون نمیرزن اول پول میرزن تو حساب شخص ثالث مثل شما بعد از طریق نرم افزار بانکی پول از حسابتون خارج میکنن این جوری همه شما رو میشناسن

انسان بودن آرزوست🌱♥️
نه منم دارم اتفاقا کارای بانکی همش با اون انجام میدم راحترم Bolo Bank 

واقعا؟ 

ینی این پیجع معتبرع گفت بهم خبر میده ک باهاش همکاری کنم یانع بدون هیچ هزینه ای 

الان نرم افزار  بلو بانکتون دارن؟؟؟ نگاه کن وقتی میخوان از یه نفر کلاهبرداری کنن مستقیم پول تو ...

الان یمی گفت معتبره کارای بانکی رو انجام میده

واقعا؟  ینی این پیجع معتبرع گفت بهم خبر میده ک باهاش همکاری کنم یانع بدون هیچ هزینه ای

پیج در چه موارد هست؟؟ 

نترس هیچش نمیشه بعد 1هفته کارتت میاد در خونه میری عابر بانک یه رمز هرچی دوس داشتی میذاری 

پیج در چه موارد هست؟؟  نترس هیچش نمیشه بعد 1هفته کارتت میاد در خونه میری عابر بانک یه رمز هرچی ...

انلاین شاپ 

گفت فقط ثبت نام کنم درواقع داشتم مدارک استخدام پر میکردم بعد گف اسمم و سنم و مدرک تحصیلیم و بگم بعدش بهم خبر میدن 

چن نفر اینجا گفتن کلاهبرداریع ترسیدم پاک کردم بعد طرفم بلاک کردم 

شما پیجی رو نمیشناسی ک نیاز ب ادمین یا دایرکتر داشتع باشع خیلی ب پولش نیاز دارم🙂

انلاین شاپ  گفت فقط ثبت نام کنم درواقع داشتم مدارک استخدام پر میکردم بعد گف اسمم و سنم و مدرک ...

نه عزیزم نمیشناسم البته بگم به پیجا اعتماد نکن بعضیا کلاه بردار هستن 

یه سرکار بی دردسر برو تو فروشگاهی جایی 

یه اپ بود مدارک میخواست کد رهگیری صفحه اول شناسنامم شمارم باید ب اسم خودم باشه  همه رو انجام د ...

والله نمیشناسم 

ولی فکر نکنم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱