2777
2789
عنوان

خانواده شووووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد چندشم شده که دارم به طلاق فکر میکنم که دیگه اینا نیان خونم

درکت میکنم چون منم زیادبه این موضوع فکرکردم اما یبارورمورد یه موضوع خسته شدم و رک حرفموزدم البته بااحترام. رابطمونم التن خیلی کم شده. به خاطرشون خودتو اذیت نکن ارزش ندارن

اخه من وقتی از چیزی ناراحتم قیافم خیلی تابلو میشه. حتا اکه خوب حرف بزنم ولی قیافم باعث میشه مردم بهش ...

دقیقا همینه 

بذار قیافت بهم بریزه 

بالاخره میپرسن برا چی 

تهش بگو من این حرکت ناراحتم میکنه

درکت میکنم چون منم زیادبه این موضوع فکرکردم اما یبارورمورد یه موضوع خسته شدم و رک حرفموزدم البته باا ...

کلا شوهرم هیچی بهشون نمیگه. اتاقو تازه رنگ زدم. بچه خواهرش اومده کرم مالیده با کل دیوارا. هیچی بهش نگفت. به من گفت اشکالی نداره دوباره رنگ میکنم. واقعا نمیفهمم چرا هیچی نمیگه بهشون

در انتظار گودو