2777
2789
عنوان

خانومایی که بوتیک دارن بیان..🙏

105 بازدید | 7 پست

سلام خوشکلا خوش اومدین به تاپیک من👋

دخترا من بوتیک دارم ینی تازه مغازه زدم میخام ببینم از کجا جنس واسه بوتیکم بیارم که شیک و قیمت مناسب باشه..

من شهرستانم،سری اول از بازار بزرگ خرید کردم ولی اصن به دلم ننشست جنسام،ینی شیک نبودن ..حالا نمیدونم من وقت مناسبی نرفتم خرید یا واقعا بازار بزرگ همینجوره..سری دوم انلاین خرید کردم ولی واسم گرون دراومدن نامرد قشنگ بهم انداخته بود😒..خاهش میکنم اگه تولیدی یا بازار شیکی میشناسید بهم معرفی کنید،ممنون❤

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

دخترایی که تو تاپیکین لطفا اگه اطلاعات دارین راهنماییم کنین🌹

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان   جمهوری

خیابان جمهوری شیکه کاراش؟شما اگه بوتیک دارین میشه تولیدی که همیشه ازش خرید میکنی رو بدی پیجشو

خیابان جمهوری شیکه کاراش؟شما اگه بوتیک دارین میشه تولیدی که همیشه ازش خرید میکنی رو بدی پیجشو

بهتر از بازار بزرگ  

چی   میخوای  

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
بهتر از بازار بزرگ   چی   میخوای  

مانتو و شلوار اینا

مانتو و شلوار اینا

تولیدی های   مانتو  و شلوار   عبدل آباده

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
تولیدی های   مانتو  و شلوار   عبدل آباده

اها،پرسوجو میکنم،مرسی که نظر دادی