2777
2789

اونایی که مخالف واکسنن فاز بر ندارن نیان این تاپیک

دوستان عوارض بعدش چی بود تب و اینا کزدن؟

سینوفارم یا پاستو؟

تورو سننه قربونت برم!!!!

خواهرم ۱۰ سالشه ما زدیم هیچچچچچچچچ تاثیری روش نذاشت فقط گفت که دستم یکمی سنگین شده

سینوفارم زد  ما هم زدیم ولی به  نظرم پیز بیخودیه به ماها مدرسه اجبار کرد گفت باید بزنین به اون خاطر زدیم مریض هم شدیم کرونا هم گرفتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال پسرم سینو زد عوارض خاصی نداشت روز سوم یکم تب و بدن درد داشت دوز دومم اصلا عوارض نداشت

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
خواهرم ۱۰ سالشه ما زدیم هیچچچچچچچچ تاثیری روش نذاشت فقط گفت که دستم یکمی سنگین شده سینوفارم زد &nbs ...

حالا من دوتا پسرام کرونا گرفتن اومیکزون

من و همسرم و پدر مادزم ازشون نگرفتیم چون واکسن زده بودیم قطعا بی تاثیز نیس

تورو سننه قربونت برم!!!!
حالا من دوتا پسرام کرونا گرفتن اومیکزون من و همسرم و پدر مادزم ازشون نگرفتیم چون واکسن زده بودیم قط ...

ما سه تامون ۳ دز زدیم خواهرم دو دز هیچ فرقی نداشت مخصوصا این اخری که دیگه اسهال و   استفراغ بود از همه بدتر انگاری آب مقطر ترزیق میکنن

والا ماهم اولش فکر می کردیم که وااااای چی شده واکسن اومده همممگی رفتیم و زدیم هیچ تاثیری نذاشت ...

جالبه ویروس خودش با جهش ضعیف شد  و آمار فوتی پایین اومد  با سیاست به واکسن ربط می دن     البته اغلب هم مبتلا شدند و به همه گیری رسید