lisakooki مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 682 عنوان پشه های مزاحم 68 بازدید | 12 پست آقا توی خونه فقط منه بد بخت رو نیش میزنن یه جای صاف توی بدنم نمونده 😑🤐یعنی چی آخه ....مامان و بابام و حتی داداشم رو یدونه هم نیش نزدن چی کار کنم ؟راه حلی دارین ؟ وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 1401/04/20 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lisakooki مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 682 تو خونه ما هم فقط بابام رو نیش میزنن هی دادو هوار میکنه گروه خونیشون o- هست ؟ وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم
lisakooki مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 682 کسانی که همش یه جا میشینن تنبلن پشه نیششون میزنه خیر خانومی من تنبل نیستم وقت برا نشستن ندارم کلا سرم شلوغه😭موقع خواب نیشم میزنن وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم
lisakooki مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 682 دقیقاا منم 😭😭😭😭😭 وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم
lisakooki مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 682 دیگه جا برا نیش زدن نمونده اومدن انگشتای دست و پامم سوراخ سوراخ کردن 😑 وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم
koda63gan عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 7290 خیر خانومی من تنبل نیستم وقت برا نشستن ندارم کلا سرم شلوغه😭 موقع خواب نیشم میزنن دوست دارن
lisakooki مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 682 دوست دارن 🙄😭🤐🤣 وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم