2777
2789
عنوان

خونه ی قشنگ من + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8145 بازدید | 48 پست
چه خوب👌🏻 به نظرم نبايد لباسشويى تو اشپزخونه باشه و بهتره اتاق شست شو لباس جدا باشه كه اونجا ميز ا ...

اگه فضای بزرگی داشته باشیم بله 

ولی وقتی متراژ خونه کم هست برای تاسیسات مشکل ایجاد میشه و هم اینکه فضایی نیست برای در نظر گرفتن لاندری روم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
بگو دیگه

فعلا همینا رو حضور ذهن داشتم که گفتم 

بازم چیزی به یادم بیاد حتما میام این تاپیک رو اپدیت میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم   امکانش هست منو راهنمایی کنید برای رنگ مبلمانم

جانم عزیزم 

بله تا جایی که بتونم 

اگه فضای مناسب داشته باشید  خیلی خوبه که لاندری روم داشته باشید  اتاق شست و شو  تو ...

توسکاجان اینجادوتالباسشوی هست دلیلش چیه؟بعدم بگید ک اینجایکیش بالاس موقع روشن شدن لرزش پیدامیکنه و ازجاش تکون میخوره ک میفته ک براهمه دیدم ک جابجا شده همیشه لباسشوییشون

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

توسکاجان اینجادوتالباسشوی هست دلیلش چیه؟بعدم بگید ک اینجایکیش بالاس موقع روشن شدن لرزش پیدامیکنه و ا ...

یکی خشک کن هستش که اجتیاج به اتوکشی هم نداره

نه عزیزم ماشین ها باید درست تراز بشن تکون نمیخورن 

من الان خودم ماشینم تراز اصلا تکونی نداره حتی با ۱۲۰۰ تا چرخش

یکی خشک کن هستش که اجتیاج به اتوکشی هم نداره نه عزیزم ماشین ها باید درست تراز بشن تکون نمیخورن  ...

وای چقدر جالب نمیدونسم تالاان ک همچی لباسشوی وجودداره این خونه خودتون طراحی کردین؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای چقدر جالب نمیدونسم تالاان ک همچی لباسشوی وجودداره این خونه خودتون طراحی کردین؟

نه عکس نتی برای معرفی هستش عزیزم 🌷

نه عکس نتی برای معرفی هستش عزیزم 🌷

اهاولی ممنونم ک باحوصله و محبت ب سوالام پاسخ دادی من خودم خیلی دوسدارم خونمو تغییر بدم چون دوتااپن داره وخیلی مضغرفه چون اتاق همکف نداره ۳تا اتاق داره یکی زیرزمینی ودوتاپله بزنی بره بالا همیشه موندم ب این یروز تغییربدم یاازاینجابرم ازیه طرف خیلی دوسشدارم نمیدونم واقعا

اهاولی ممنونم ک باحوصله و محبت ب سوالام پاسخ دادی من خودم خیلی دوسدارم خونمو تغییر بدم چون دوتااپن د ...

قربونت عزیزم 

نمیدونم بستگی داره به موقعیت خونه و اپشن های دیگ 

اگه از لحاظ همسایه و موقعیت و همه ی اینا خوب باشه 

من حقیقتن ریسک نمیکنم همین خونه رو بازسازی میکنم بهتره 

قربونت عزیزم  نمیدونم بستگی داره به موقعیت خونه و اپشن های دیگ  اگه از لحاظ همسایه و موق ...

جای عالی همسایه های اروم و ب شدت پولدارمحلش عالیه ۵تاخونه باخیابون اصلی فاصله داریم بخاطر همینادلم نمیاد بزارمش کنار بیشتر بخاطر نداشتن اتاق همکف هستش ت شهرستانم البته 

طراحان عزیز  خواهشن توی این تاپیک تبلیغ کار و شرکتتون نکنید  مجبور میشم به عنوان تبلیغات ...

توسکا جان من لیسانسم یکی از رشته های مهندسیه.اگر بخوام توی حیطه معماری ود کوراسیون فعالیت کنم باید چه کلاسایی برم؟شدنیه؟بازار کار چطوره

توسکا جان من لیسانسم یکی از رشته های مهندسیه.اگر بخوام توی حیطه معماری ود کوراسیون فعالیت کنم باید چ ...

بازار کار نسبت به سال ۱۴۰۰ و ۹۹ داغونه الان 

نه عزیزم شدنی میشه شما بری کلاس ولی خب قانونی نمیتونید کار کنین 

مثلا میتونین نمایندگی پارکت و کاغذ دیواری داشته باشید و مشاوره بدین یا مثلا نصاب ام دی اف و این چیزا قرارداد ببندین 

در حد اینجور کارها میتونین ولی کارهای بازسازی یا تخریبی نمیتونید عزیزم 

بازار کار نسبت به سال ۱۴۰۰ و ۹۹ داغونه الان  نه عزیزم شدنی میشه شما بری کلاس ولی خب قانونی نمی ...

باید چه کلاسایی شرکت کنم؟یکی از اقواممون برای نمایشگاه ها دکور طراحی میکنه...این کار اسمش چی میشه؟ایشون رشتشون مهندسی برق بوده