2777
2789
عنوان

با شغل شوهرم به مشکل خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 16 پست

دست خودم نیست وقتی خبر نمیده همش فکرو خیال میکنم که نکنه رفته خوش گذرونی یا نکنه بهم خیانت میکنه 

در صورتی که اصلا تاحالا بدون من تفریح نرفته یا بیرون که میره اصلا به خانوما کوچیک ترین نگاهی نمیکنه سرش به کار خودشه ولی من نمیدونم چمه که همش فکرو خیال میکنم بدتر عصبی میشم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

به خودت سخت نگیر ، وقتی میره بیرون فکر کن میره بار ببره و احتمال اینکه برگرده کمه ! و قبل از اینکه کاراتو کنی و منتظرش بمونی زنگش بزن مطمئن شدی از اومدنش کاراتو انجام بده کمتر حرص بخوری. شاید یه دفعه بهش زنگ میزنن و کارش عجله ای میشه ، کم کم بهش یاد بده و وقتی اومد خونه اون منتظر تو بشه. بعضی ها اینجوری ان . مغزشون نمیکشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.