2777
2789
عنوان

چجوری می بخشین؟

110 بازدید | 12 پست

بچه من کلا خیلی ادم درن گرا و خیلی کینه ای هستم . با دیگران کوچک ترین بحثی بکنم و یا ناراحت بشم کلا اون آدم میذارم کنار . چجوری با همسرتون بحث می کنید یا ی چیزی میشنوید ک ناراحتتون کنه می بخشینش ؟ چون همسرو نمیشه گذاشت کنار . ی جوری ک غرورتون هم حفظ بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میبخشم بعضیارو هم میسپارم ب خدا و حال خودشون

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
من که زود می‌بخشم همه رو دست خودم نیست 

اخه اقایون سخته براشون معذرت خواهی کردن . شاید ی کارایی بکنن یا مثلا هی سعی کنن باهات حرف بزنن ولی وقتی مستقیم معذرت خواهی نمی کنن چرا باید ببخشید ؟

چه بد رو خودت کار کن همه رو ببخشی 

روح و روان خودم مهم تره .همیشه کنار گذاشتن آدما جواب داده و زندگیم در ارامش بوده با این برخورد ولی برخورد مناسب با همسر چی می تونه باشه وقتی قهرید 

روح و روان خودم مهم تره .همیشه کنار گذاشتن آدما جواب داده و زندگیم در ارامش بوده با این برخورد ولی ب ...

خیلی بخشیدم و فرصت جبران دادم به اندازه 24 سال بهش فرصت دادم ولی دیگه نمیتونم، وقتشه حذفش کنم، آرامشم مهمتره