2777
2789
 منم آرمیمم   درکت میکنمم

جونن😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچرالم کامل حتی مو رنگ نمیکنم ابرو برنمیدارم همه چیم خودش قشنگه شوهرمم دوس داره واسه تنوع کاشت مژه و ...

این عالیه که خودتو دوست داری  همیشه خودتو دوست داشته باش  تا حالت بهتر از روزای گذشته باشهه

نمره چشمت چند بود و چه عملی کردی منم بدم گرفته 

تقریباً ۱۸سالم پر شده بود یک و خورده ای بود عمل لیزیک کردم برای من ارثی بود آزمایش دادم دکتر گفت ثابت شده شماره چشمت رفتم پیش دکتر زعفرانی تو خیابون مطهری کلینیک نور

قیافه موهامو مشکی کردم روحی از آدمایی ک بهم انرژی منفی میدادن دوری کردم👀

کار خیلی خوبی کردی ادمای سمی خیلی تاثیر بدی میزارن هم خودشون رو اذیت میکنن هم بقیه رو 

خدا توفیق بهم داد که تلاش کنم، دو سال وقت گذاشتم تقریبا و کتابمو به چاپ رسوندم ..

الانم اگر خدا بخواد دارم درس میخونم برای آزمون های پیشِ رو ...

برام دعا کنید لطفا ...🙏🏻🌹 حاجت روا باشید ان شاالله

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
 کار خیلی خوبی کردی ادمای سمی خیلی تاثیر بدی میزارن هم خودشون رو اذیت میکنن هم بقیه رو

دقیقا بهترین کار قطع ارتباطه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
درجه چشمات چند بود منم بدم میاد از عینک نمره چشمم۲.۵ هست اسم عملت چی بود

یکیش 5 بود یکیش 4 و نیم چشمام خیلی ضعیف بود بدون عینک خیلی خیلی اذیت بودم 

لیزیک کردم عزیزم 

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔
سلامت باشی بخاطر بینیت? اگ بخاطرشه ترمیمی عمل کن ی دکتری هست اهواز کارش فقط ترمیمیه کارش عالیه واق ...

اسمش چیه دکتره عزیزم

لطفا برام دعا کنید که صاحب یه پسر بشم که بشه یه داداش خوب برای دخترم‌ و یه پشتیبان برای خودم🥰🤗اگه برام دعا کردید بگید منم صلوات بفرستم برای برآورده شدن حاجاتتون