میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تقریباً ۱۸سالم پر شده بود یک و خورده ای بود عمل لیزیک کردم برای من ارثی بود آزمایش دادم دکتر گفت ثابت شده شماره چشمت رفتم پیش دکتر زعفرانی تو خیابون مطهری کلینیک نور
کار خیلی خوبی کردی ادمای سمی خیلی تاثیر بدی میزارن هم خودشون رو اذیت میکنن هم بقیه رو
دقیقا بهترین کار قطع ارتباطه
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
سلامت باشی بخاطر بینیت? اگ بخاطرشه ترمیمی عمل کن ی دکتری هست اهواز کارش فقط ترمیمیه کارش عالیه واق ...
اسمش چیه دکتره عزیزم
لطفا برام دعا کنید که صاحب یه پسر بشم که بشه یه داداش خوب برای دخترم و یه پشتیبان برای خودم🥰🤗اگه برام دعا کردید بگید منم صلوات بفرستم برای برآورده شدن حاجاتتون