2777
2789

رفیق صمیم و عشقم ریختن رو هم

منم فراموششون کردم ب ی ورمم نیست دیگ ازشون بدم میاد

جدیدا باشگاه میرم با انرژی برای هیکل عااالییی

لبلسای شیک تر میپوشم و بیشتر ب خودم میرسم

از موهامم مراقبت میکنم

کلاس زبان میرم

پارک و تفریح

کلا خیلی کارا میکنم😂

دارم اون عمل بد رو ترک میکنم ۱۰ روزه انجام ندادم منی که نهایتش یک شب تحمل میکردم و باز میرفتم سمتش ۱ ...

این خیلی خوبه که سعی داری وعضیت رو بهتر کنی :>>>  

تو هرجوری که هم باشی بازم زیباییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ روزه که افسرده نیستم خدا رو شکر... تازه از بیمارستان مرخص شدم، اونجا آدمایی رو دیدم که خجالت کشیدم از افسردگی خودم، براشون دعا کردم و از خدا معذرت خواستم که خودمو افسرده کردم...

این بهترییییییین تغییر زندگی من خواهد بود اگه موندگار باشه ان شاءالله.

بزرگترین تغییری که تو چهرم کردم این بود اعتماد کردم به دکترم وگند زد تو دماغم مثلا رفتم کوچیکش کنم ق ...

اخی.. عزیزم میفهمم حستو ولی انشاالله که به مرور زمان جا بیفته و به دلت بشینه. نمیتونی ترمیم کنی؟ راستی کاش اسم دکترم بگی که کس دیگه این اشتباه رو نکنه

رفیق صمیم و عشقم ریختن رو هم منم فراموششون کردم ب ی ورمم نیست دیگ ازشون بدم میاد جدیدا باشگاه میرم ...

این فقولعادس که  به هیج جات نیس 😂😂😂

درود خدایان بر توو 

😂

۳ روزه که افسرده نیستم خدا رو شکر... تازه از بیمارستان مرخص شدم، اونجا آدمایی رو دیدم که خجالت کشیدم ...

برات آرزوی موفقیت میکنم و امید وارم  هیچ وقت لبخند قشنگت از روی لبات پاک نشه:)))) ♡ 

نچرالم کامل حتی مو رنگ نمیکنم ابرو برنمیدارم همه چیم خودش قشنگه شوهرمم دوس داره واسه تنوع کاشت مژه و لیفت ابرو میکنم و انواع میکاپ و... 

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
رفیق صمیم و عشقم ریختن رو هم منم فراموششون کردم ب ی ورمم نیست دیگ ازشون بدم میاد جدیدا باشگاه میرم ...

😍😍😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓