2777
2789

سلام دوستان.دختر من ۱۳ ماهشه متاسفانه خیلی بد غذا هست و بابت این موضوع من بسیار نگران و ناراحتم.طوری که تمام فکرم درگیره...غذاهای متنوع با بافت های مختلف بهش میدم ولی در نود درصد مواقع حتی دهنش رو باز نمیکنه.

صبر ،حوصله، بازی و..کم کردن شیر و...هیچکدوم جواب نمیده.واقعا دیگه درمانده شدم.لطفا اگه تجربه ای دارید بیان کنید.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دختر منم ۱۴ ماهشه همینه زینک میدی؟

بله زینک هم میدم متاسفانه موثر نبوده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا میگن ولشون کنیدبه حال خودشون 

چند بار ولش کردم گفتم خودش بخوره غذا رو روی میزش گذاشتم رفتم اومدم دیدم فقط پخش و پلا کرده حتی یک ذره تو دهنش نزاشته...این روش‌های جدید واقعا برای دختر من جواب نمیده دوست هم ندارم لهش فشار روانی وارد بشه.انقد  تو خودم ریختم اصلا مریض شدم از فکر و خیال 

دقیقا منم دیوونه شدم از دستش وزن دختر من کمم هس تازه

دختر منم به زور ۹  کیلو شده

شیر زیاد میخوره تو این سن نهایت باید دوبار شیر بخوره شیر شب هم صد درصد قطع نکردی بچت بی اشتها شده شی ...

میگن شیر شب از شش ماهگی ب بعد باید قطع بشه...ولی برام سواله بچه بیدار میشه گریه میکنه گرسنشه چی بهش بدیم؟

من ۲ تاش و دارم واقعا گرفتارم کردن😫

عزیزم خیلی سخته من دیگه واقعا کم آوردم..با اینکه خیلی صبورم ولی گاهی واقعا گریه میکنم از فشار عصبی