نقطههه مدیر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 181 عنوان سوال درباره ی جوجه عروس هلندیم+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 46 پست جوجم تقریبا ۲ ماهشه تازه خریدیم همه ی بدنش پر دراورده ولی قسمت پشتش و چینه دانش پر نداره همه گفتن سالمه و در میاد ولی من خییلی نگرانشم که همینجوری اون قسمتا لخت بمونهبه نظرتون پراش در میاد؟ تا چه زمانی پراش کامل در میاد؟ الان عکسشو میزارم ببینین شد شد ، نشدم که عادت دارم =) 1401/04/20 | 15:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقطههه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 181 چند گرفتی ؟ دون خوره ؟ بهش سرلاک میدم و یک کوچولو دون میخوره ولی کم۳۶۰ گرفتم شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
mahsaone عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 265 اگه خودش نمیکندشون در میان . بعضی پرنده ها که افسرده میشن یا مورد کم توجهی قرلر میگیرن پرهاشونو خودشون میکنن
نقطههه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 181 درمیاد بابا مال منم روز اول پس کلش کچل بود ولی پراش در اومد الان یه زلف هایی داره که نگو🤣🤣🤣 خیلی خوشگله😍 ایشالا همیشه واست بمونه شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
بیشون عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2149 الهی قربونش برم چه زشتهههه🤣🤣🤣این از اون چشماش برق شیطنت میبارهمبارگت باشهاینم بگم من هرچی به نظرم بامزه میاد میگم زشته🤣🤣❣❣ای خدا کاش اونجا بودم محکمممم اون دماغ کوچولوشو ماچ میکردم دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:) هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
نقطههه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 181 اره در میاد پراش اینا مدلشونه نگران نباش فقط باید بهش غذاهای مفید بدی برنامه غداییشون سرچ کنی میاد اها خداروشکر ممنون شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
بیشون عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2149 خیلی خوشگله😍 ایشالا همیشه واست بمونه مرسییییی😁 دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:) هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
بیشون عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 2149 سلام خاله هاااا ای جونممممم دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:) هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
نقطههه مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 181 الهی قربونش برم چه زشتهههه🤣🤣🤣این از اون چشماش برق شیطنت میباره مبارگت باشه اینم بگم من هرچی به ... 😂😂❤ممنونفعلا باهام یخش باز نشده ولی خیلی فضوله شد شد ، نشدم که عادت دارم =)