2777
2789

گاهی ب عدالت خدا شک میکنم

بعضیا همه چی دارن +پول

ماهم ک هیچی نداریم ن پول ن آرامش ن...

تو این گرما کولر نداریم داریم خفه میشیم از گرما ن شبا ن بعدازظهر از زور گرما نمیشه خوابید

از حمومم ک در میای همون لحظه عرق میکنی

این فقط یک عدد نیاز کوچیک مادی بود

اون وقت دخترداییم ۱۵۰۰ داده ساعت

۱۵۰۰ داده هدست

۱۵۰۰ هم داد ی مانتو ک کیف و کفش

دعا کنید حداقل ی کار خوب گیرم بیاد حداقل یه کمک خرجی باشم 

🙂

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من حالم بدتر از تو  تو زخم زبون نمیشنوی من اونو میشوند اونم به بدترین شکل ممکنه که باورت ...

منم میشنوم

همش پز پول و ملکشون و میدن

عوضزا ایشالا برسه روزی ک اوضاعمون برعکس شه

خدا ادمارو به اندازه ظرفیاشون ازمایش میکنه .این آزمایشا هم همین سختیایه زندگیه نه میگم درک میکنم ن میخوام کلیشه ای بگم فقط بیشتر وقتا خودمو قانع این حرف میکنمو امید دارم ب اینده و تلاش میکنم 

صبر #‍ 

بخند   

باهات موافقم

خاله من پولداره

بچع هاش سالمن و سر به راه و زرنگ و حرف گوش کن

یک شوعری داره که نه هیزه نه اهل خیانته تازه غلام حلقه به گوششه و یک جوری انگار اسمون شکاف خورد خاله من از بهشت براش افتاده پایین. 

خودشونم سالمن

ارامش دارن

شادی دارن 

هر کدوم یک گوشی عالی و یک ماشین دارن 

ولی در مقابلش خاله دیگه ام

بچه معلول

خودش خدمتکار 

شوهرش معتاد و بیکار اصلا اهل کار نیس مفت خور و خالی بند 

خونه داغون 

ماشین داغون 

اون چیزایی هم که دارن حیفشون میاد استفاده کنن مثل نداشتن

منم میشنوم همش پز پول و ملکشون و میدن عوضزا ایشالا برسه روزی ک اوضاعمون برعکس شه

عزیزم کاشکی من اینا رو می شنیدم 

کاشکییی 

من می شنوم یه مثلا اگه کار اشتباهی انجام بدم ممکنه خانوادم بکشنم به خاطر مثلا کار خونه یا اینکه جوش صورتمو ترکوندم به همین خاطر 

تازه مقصرم هستم