2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

428 بازدید | 18 پست

بچه ها دکتر خوب برا تنبلی تخمدان  مشهد می شناسید ؟؟؟

لطفا اگه دکتر خوب مشهد میشناسید برا تنبلی تخمدان معرفی کنید خیلی خیلی ضروریه ؟؟؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
دکتر خوب تو مشهد برا تتبلی تخمدان
1
20%
تنبلی تخمدان
4
80%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم  راه درمانش سبک زندگی هست ولی دخترم ۱۷ سالشه تنبلی تخمدان داره ولی اصلا برا سبک زندگی همکاری  نمی کنه خسته شدم   دکتر  و آزمایش و سونو خیلی بردمش میخام برم مشهد گفتم یه دکتر هم مشهد ببرمش 

یعنی هیچ دکتری کسی نمیشناسه ؟؟؟

چون تو سن رشد اصلاح سبک خیلی زود روش جواب میده هر دکتری بری این قرص و وابنارو بده چون تو سن خساسه کلا روحیه اشو خیلی ازبین نیبره چون همه هورمونی افسردگی بدخلقی و...عوارصشه

بنطرم ببرین دوانشناس تا اونجا کم کم اصلاح سبک قبول کنه انجام بده

چون تو سن رشد اصلاح سبک خیلی زود روش جواب میده هر دکتری بری این قرص و وابنارو بده چون تو سن خساسه کل ...

ممنون عزبزم اره دکترم هم بهم گفت چون سنی نداره دارو بهش نمیدم سعی کنید از طریق سبک زندگی درمانش کنید ولی اصلا حرف گوش نمیکنه ولی پیشنهاد خوبی دادید حتما سعی می کنم ببرم پبش روانشناس

باید ورزش کنه .اگه اضافه وزن داره کم کنه

اره ورزش میکنه  ولی هرورزشی که دوست داره انجام میده مثلا بدمینتون و بدنسازی میره من خودم پیاده روی میرم میگه من پیاده روی نمیام پیاده روی مال پیرزناست 

ولی اضافه وزن زیادی نداره ۱۱ کیلو کم کرده تقریبا وزنش نرمال شد 

اره ورزش میکنه  ولی هرورزشی که دوست داره انجام میده مثلا بدمینتون و بدنسازی میره من خودم پیاده ...

دیگه بیشتر از ۲ ساعت ورزش واقعا سخته ..سخت نگیر بهش ..هر روز همون بدنسازی رو بره ۳۰ دقیقه رو تردمیل باشگاه بدوه خوبه .وزنشم کم کرده خودش عالیه .پریودش عقب نیوفته خوبه