2777
2789
عنوان

ی کاربر بود.. کسی یادشه؟

177 بازدید | 19 پست

اسم کاربریش جانی دپ بود.. اون چیشد؟ کاربریشم هست خودش نیست؟ نگرانش شدم؟ 

کسی یادشه؟ 

Your eyes, my sea;) وزن شروع: ۵۸(وزن فعلی:۵۸) هدف اول: ۵۵ هدف دوم: ۵۳ هدف اصلی:۴۹... ما میتونیم؛) 

@جانی_دپ  

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بپرس گلم تاپیک خودته

مرسی😂

امضای یکی از کاربرا یه همچین چیزی بود دنبالشم استوری کنم پیداش کردین بهم بگین بی زحمت😂😂اگه اشتباه نکنم این بود:گیریم بابت کاری که کردی عذرخواهی کردی با ذاتی ک اشکار شد چکار میخوای کنی

مرسی😂 امضای یکی از کاربرا یه همچین چیزی بود دنبالشم استوری کنم پیداش کردین بهم بگین بی ز ...

دیدم توهمین تاپیک تگت میکنم میذارم برات

Your eyes, my sea;) وزن شروع: ۵۸(وزن فعلی:۵۸) هدف اول: ۵۵ هدف دوم: ۵۳ هدف اصلی:۴۹... ما میتونیم؛) 
سلام عزیزم مرسی که بیادم بودی😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍 یه مدته کمتر میام سایت 

عه کراشممم

اره جات خیلی خالیههه

از سایت رفته؟:(

منم چند وقته ندیدمش

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

من نباشم کسی سراغمو نمیگیره😭😭😭😭😭😭