2777
2789
عنوان

چطوری پیشنهادشو رد کنم

210 بازدید | 9 پست

ی اقایی ب من پیشنهاد ازدواج دادن 😐 من خوشم نمیومد ازش همون موقع از چن تا از دوستام مشاوره گرفتم گفتن ک باهاش حرف بزن شاید ازش خوشت اومد 😶 خلاصه قبول کردم باهم اشنا شیم ولی بازم ازش خوشم نمیاد 

تقریبا ی هفته هس ک باهاش در ارتباطم ولی اینقد ت این ی هفته خودشو خوب نشون داده ک دلیلی نمیتونم بیارم برا رد کردنش

از طرفیم این مدت همش از ایندش و زندگی مشترکمون حرف میزنه😐😶 حس میکنم خیلی اذیت میشه اگ ردش کنم 

نظری ندارین ؟!

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

الان دو بحثه 

یکی اینکه او ناراحت نشه

دو اینکه شما حرفتو بزنی 

شما اگر محترمانه و منطقی پاسختو بگی در این صورت دیگه مسئول مورد اول نیستی 

و بعدم کی گفته ک همه درخواستای ازدواج قراره ب بله ختم بشه!

وقتی یک نفر حتی با وجود صحبت کردن باهاش، ب دلت نشسته خب احتمالا بعدهم نمیشینه

و اصلا اگر عشقی نیست ازدواجی نباید باشه

میتونی اینطور بگی : من طی این صحبتایی ک باهم داشتیم در شما هیچ چیز منفی و بدی ندیدم 

البته فعلا!

اما بنظر خودم ب لحاظ روانی امادگی پذیرش ازدواج رو ندارم 

این ب این معنی نیست ک شما ایرادی دارین یا چیز بدی در شما دیدم 

فقط هنوز خودم ب این پذیرش نرسیدم 

همین

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط پیشنهاده.  خواستگاری رسمی که نیست نیاز به صحبت بزرگترها باشه 

خودت مستقل بهش بگو صحبت ما در جهت شناخت بود و من به دلایل شخصی مایل به ادامه  رابطه نیستم . موفق باشید و پیگیری بعدی شما موجب اذیت من خواهد بود 

اصلا چیز سختی نیست هر دختری کلی ادم باید رد کنه تا مورد دلخواه برسه

الان دو بحثه  یکی اینکه او ناراحت نشه دو اینکه شما حرفتو بزنی  شما اگر محترمانه و منطقی ...

عااا ارهههه خوووبه این ممنون آقاااا 🥺🥺

بخدا از دیشب بس فک کردم سر درد گرفتم 

فقط پیشنهاده.  خواستگاری رسمی که نیست نیاز به صحبت بزرگترها باشه  خودت مستقل بهش بگو صحبت ...

درسته قبول دارم ت زندگی هر دختری پیش میاد و ...

ولی طرف اشناس هر دفعه کسی میومد نمیخاستم باهاش ادامه بدم فوقش میگفتم بابام دختر ب غریبه نمیده😐 ولی اینو نمیشه چیزی گف

اسی جون ازدواج که دیگه رودرواسی نداره.بگو با معیارهام همخونی نداری 

ارره قبول دارم 

من همون‌روز اول میخاسم بگم ن 

گفتم با خودش میگ این مشکل داره ی روز میگ ارع فرداش میگ ن 😶😂

درسته قبول دارم ت زندگی هر دختری پیش میاد و ... ولی طرف اشناس هر دفعه کسی میومد نمیخاستم باهاش ادام ...

چرا نمیشه 

بابا پسرهای همه چیز تموم با گل و هدیه و شیرینی خواستگاری رسمی میرن و بزرگترهاشون صد جور اصرار التماس میکنن راحت میگیم نه و رد میکنیم 

قرار نیست که حتما علت رو توضیح بدی .  عادت کن راحت نه بگی البته همراه با حفظ ادب و احترام و جدیت 

اگر نه گفتن بخواد انقدر سخت باشه که همه دخترها ترم یک و دو دانشگاه همسر اولین عاشق و خواستگار و استادهای خواهانشون میشدن 

قرار نیست علت هر چیزی رو بشکافی راحت بگو مایل به ادامه نیستم و موفق باشید . شاید الان به نظرت سخت و جدید باشه . قول میدم رد کردن خواستگار با بهترین شرایط ،   بار دهم یازدهم مثل اب خوردن برات راحت میشه  . بخواهیم سر هر ادمی که نمیخواهیمش انقدر وقت و فکر بذاریم کی به زندگی خودمون برسیم