2777
2789
عنوان

بچه ها کمک مستاجر. صاحبخونه

145 بازدید | 17 پست

بچه ها واقعا ناراحتم میشه راهنمایی کنید ثواب داره. ما خونمون رو سه سال پیش خریدیم و چون خونه سازمانی بودیم و خیلی وام داشتیم نرفتیم خونه خودمون. و مجبور شدیم 4 طبقه بدون آسانسور بمونیم. یه مستاجر برامون اومد 20ام ماه نشست ما 10 روز رو براش حساب نکردیم و از یک ماه گفتیم اجاره رو بده. یعنی به جای 20 ام تا 20 ام یکم نا یکم. عید نوروز میشد کرایه نمی‌داد به همسرم میگفتم عیده رعایتش کنیم شاید دستش خالی باشه. از سال بعدش هم قرار داد نبستیم و این دوسال فقط یه مقدار کمی به کرایه اضافه کردیم. تا اینطرف سال همسرم تاندوم پاش پاره شد و باید جراحی کنه. از فروردین بهش گفتیم که بلند بشه تا همسرم جراحی کنه چون قرار داد نداشت بلند نشد. گفت تا موعدم نشده من بلند نمیشم. امروز آخرین روزش هست میگه من بلند نمیشم. طبقه چهارم هم همسرم سختش هست با این پاش بدون آسانسور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون قرارداد نداره شاید بشه بلندش کرد . ولی با این قانون جدید که به خاطر کرونا گزاشتن(مستاجر به خاطر شرایط کرونا میتونه بمونه و صاحب خونه نمیتونه بلندش کنه مگر خودش بخواد بشینه ) یکم کار سخت میشه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

چون شما خودتون میخواید برید بشینید پس این آقا باید بلند بشه و اون قانونای مسخره ی کرونا راجع بهش قابل اجرا نیست

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
چون قرارداد نداره شاید بشه بلندش کرد . ولی با این قانون جدید که به خاطر کرونا گزاشتن(مستاجر به خاطر ...

نامه از اداره میتونیم بگیریم. چون چن وقت دیگه باید خونه رو خالی کنیم ولی بخاطر شرایط همسرم خیلی اذیت میشیم 

شکایت. 

خدا هر کس رو میخواد عذاب بده بندازه گیر مستاجر زبون نفهم

عزیزم شما هم حتی اگه برادرت بود قرار داد ببند حساب حساب کاکا برادر .

من که توبه کردم انقدر مستاجر ها اذیتم کردن . الان با همه قرار دادمیبندم فقط هم ۱ سال اجازه نشستن میدم . سر سال باید تخلیه کنه مستاجر جدید بیاد وسلام

نامه از اداره میتونیم بگیریم. چون چن وقت دیگه باید خونه رو خالی کنیم ولی بخاطر شرایط همسرم خیلی اذیت ...

بگیر . میدونم دلت نیست ولی کاریش نمیشه کرد . مجبوری اخه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بگیر . میدونم دلت نیست ولی کاریش نمیشه کرد . مجبوری اخه 

میگه راضی میشی وسایلم ببریم تو کوچه. دقت میکنم کلا هی گفته زن و بچه ام گشنه و بیکارم تا الان ترحم ما رو گرفته. تا الان چند بار کرایه نداده گفته شیرآلات خراب شدن