2777
2789
عنوان

نوبت گیری بیمارستان میلاد

200 بازدید | 6 پست

کسی میتونه کمکم کنه نوبت ارتوپد بگیرم واسه شوهرم باید عمل کنه نزدیک به ۱ ماهه موفق نشدیم 

تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میلاد رو باید اورژانسی بری توش تا پرونده تشکیل بشه و دیگ از اون به بعد نوبت گیری راحته

یعنی چجوری اورژانسی بیشتر راهنماییم میکنی

تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید
یعنی چجوری اورژانسی بیشتر راهنماییم میکنی

مثلا برید قسمت اورژانس بگید کمرش خیلی درد میکنه و فلان اتفاق اوفتاده بعد دیگ همه کارا میوفته رو غلطک و پرونده تشکیل میدن و راحت 

مثلا برید قسمت اورژانس بگید کمرش خیلی درد میکنه و فلان اتفاق اوفتاده بعد دیگ همه کارا میوفته رو غلطک ...

مرسی عزیزم