کسی میتونه کمکم کنه نوبت ارتوپد بگیرم واسه شوهرم باید عمل کنه نزدیک به ۱ ماهه موفق نشدیم
تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میلاد رو باید اورژانسی بری توش تا پرونده تشکیل بشه و دیگ از اون به بعد نوبت گیری راحته
یعنی چجوری اورژانسی بیشتر راهنماییم میکنی
تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید
مثلا برید قسمت اورژانس بگید کمرش خیلی درد میکنه و فلان اتفاق اوفتاده بعد دیگ همه کارا میوفته رو غلطک ...
مرسی عزیزم