سلام دوستان ببخشید خواستم مشورت بگیرم دیروز رفتم خونه پدر شوهرم گذری توی یخچالشون الکل دیدم و اینکه متوجه شدم از اوناست که میخورن وقتی یواشکی به شوهرم اعتراض کردم فهمیدم مال برادر شوهرم که مجرده و اینکه یه جعبه بزرگ آورده به یکی از برادر شوهرم که زن داره داده و زن اونم خیلی مومنه نماز خون و اینا خبر نداره و من از وقتی دیدم خیلی ناراحتم و اینکه از لحاظ شرعی نمیدونم باید چطور با این مساله کنار بیام باید برم خونشون یا نه میشه نماز خوند اونجا و یا خیر و اینکه مادر شوهرم نمیدونه بهش اطلاع بدم؟ میترسم که شوهر خودمم به این راه بکشن باید چکار کنم
از چیزی که تو یخچال مردم دیدی به شوهرت اعتراض کردی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا باید شوهرتو بپرستی عجب عصابی داره من بودم چهار تا چیز خوب بهت میگفتم دستت در یخچال خشک بشه 😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان من نیومدم بگم کاره خوب بوده یا بد گفتم مسأله شرعیش چیه؟ من تو اونجا غذا میخورم و رفت و آمد دارم نیومدم کسی قضاوتم کنه و اینکه کسی رو قضاوت نکردم اینی که گفتم حکم مشورتی بوده اگر کسی هم اعتقادی به این چیزا نداره خواهشا زیر این پست پیام نده ممنون
در همین حد که با شوهرت حرف بزنی که حواسشو جم کنه و خطا نره کافیه خداییش اگه کسی به من بگه خونه مادر ...
میدونی مشکل ما اینه میگیم دیگران به ما نباید کار داشته باشن اما وقتی به خودمون میآییم که زندگیمون بهم ریخته میگیم چرا یکی نبود به من هشدار بده... این طرفم برادر شوهرم هست و من از این میترسم شوهرم گول بخوره چون شوهر من از ایشون چند سالی کوچکتره و شما براتون مهم نیست همسرتون رو به خوردن اون حرومیا تشویق کنن؟ پس کجای این زندگی میشه اسلامی وقتی شوهرم منو مجبور کنه حدود حجاب رو رعایت کنم و خودش نه نماز بخونه و شراب هم بخوره! این حکم زندگی جاریم که گفتم شوهره بزور چادر سرش نگه داشته... من با زندگی اون کار ندارم چون اصلا رابطه ام باهاش خوب نیست ولی دردم اینه شوهرمو از راه بدر نکنن