2777
2789
عنوان

دانشگاه

113 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه پسر ۷ ماهه داشتم که خرداد شب تا صبح بیدار میموندم درس میخوندم و پیش دانشگاهی ام رو گرفتم آخر امتحانا فهمیدم یک ماهه باردارم و نرفتم دانشگاه امسال مهر پسرم ۱۹ ماهه میشه و پسر اولم ۲ سال و ۱۱ ماهه خیلی دلم میخوام درس بخونم ولی نمیدونم میشه یا نه میشه راهنماییم کنید بنظرتون میتونم یا صبر کنم لطفا با دلیل بگید 

واقعا خیلی دوست دارم روانشناسی بخونم اما میترسم کارای خونه و وظیفه ی مادری ام کم بزارم

یکم سخت میشه ولی من دیدم افرادی ک تونستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برنامه ریزی کنی عالیه اینجوری سطح درک خودتم بالاتر میره و برا پسرتم خوبه برا دانشگات و پسرت و همسرت ی قانونای بذار ک راحت باشین مثلاواحد کم بردار بذار دوتا ترم عقبم افتادی ایرادی نداره یا پنج شنبه جمعه کاملا ازاد و در اختیار اونا باش 

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟
اگه برنامه ریزی کنی عالیه اینجوری سطح درک خودتم بالاتر میره و برا پسرتم خوبه برا دانشگات و پسرت و هم ...

نمیدونم تو این سن برم خوبه یا صبر کنم پسرم دو سال و هفت ماهش بشه 

چرا

چون بیکار میمونی و پولات هدر میدی فقط تهشم چهار تا برگ بهت میدن هیچی به هیچی من اگه شرایطت داشتم ی حرفه یاد میگرفتم تو خونه کار میکردم هم سرت گرم میشه هم به کارات می‌رسی مگرنه دانشگاه آزاد فقط مدرکه

نمیدونم تو این سن برم خوبه یا صبر کنم پسرم دو سال و هفت ماهش بشه 

من مادر نیستم ولی صعی کن دوتاش و عادلانه پیش ببری به قولی همون سیخ و کباب هیچ کدوم نسوزع ولی سرد نشو از تصمیمت ام منصرف نشو جانم چ حالا ‌۱سال چ ۱۰سال دیگه 

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟
چون بیکار میمونی و پولات هدر میدی فقط تهشم چهار تا برگ بهت میدن هیچی به هیچی من اگه شرایطت داشتم ی ح ...

دانشگاه ازاد نمیرم پیام نور میرم بدون کنکور فقطم دلم میخواد درس بخونم ولی نمیدونم امسال برم یا سال دیگه فعلا علاقه ای ندارم ب حدفه ی دیگه

دانشگاه ازاد نمیرم پیام نور میرم بدون کنکور فقطم دلم میخواد درس بخونم ولی نمیدونم امسال برم یا سال د ...

دانشگاه پیام نور فکر نکنم هزینه اش زیاد باشه ی سری کلاس هاش هم مجازی .بسته به پشتکار ‌انگیزه خودتون داره سخت نیس زیاد