2777
2789
عنوان

درمان خروسک کودک با طب سنتی

8408 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من بچه ام چندروز پیش سرماخورد و صداش خروسکی شد وسرفه خروسکی میکرد  دیدم در طب سنتی آب لپه برای خروسک توصیه شده و لپه شب خیسوندم وفردا پختم و دوروز آبش رو کم کم از صبح تا شب دادم به بچه ام  شکر خدا خوب شد 

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

اگر استفاده کردین وخوب بود برای بچه منم دعا کنید

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب پسر من تب کرده اصلا تبش پایین نمیاد از صبح ی ذره میخابهربیدار میشه فقط گریه میکنه دستاشم خیلی ...

حتما ببرش دکتر شاید گلوش عفونت کرده دختر منم همینجوری بود بردم دکتر گلوش عفونت کرده بود

صبح بردم دکتر بهش داروی چرک دادم 

خدا شفاش بده عزیزم تا فردا