2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاین بگین چن وقته اقدامین

469 بازدید | 81 پست

سلام دوستان اقدامی.گفتم تاپیک بزنم اینجا از تجربه های هم استفاده کنیم من خودم ماهه چهارم اقدامم خیلی خیلی استرسی هستم نمیتونم اصلا بیخیال شم😢

شماها چن وقته اقدامین چه داروها و خوردنی هایی مصرف میکنین براتقویت؟

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوساله 

همه دارویی خوردم 

متفورمین کلومیفن لتروزول ...

این ماه که بیبی منفی شد همه داروهای ریختم سطل زباله 

دیگه تحمل ندارم به خودم هر ماه امید بدم و آخر ماه با یه لکه خون ناامید بشم 

۷ماه

دکترهم رفتین یا نه؟

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
۶ ماهه😔🤦‍♀️

دکتر هم رفتین؟

من دوساله  همه دارویی خوردم  متفورمین کلومیفن لتروزول ... این ماه که بیبی منفی شد همه د ...

معجون و دوسین اینام خوردین خیلیا میگن نتیجه گرفتن ☹

خو استرس داری هیچ نتیجه نمیگیری. بیخیال باش. 

اخه نمیشه ک بهش فکر نکرد خیلی درگیرم باخودم 😩

دکتر هم رفتین؟

آره عزیزم ۶ ماهه دارم دارو میخورم ۴ ماهه یا کلومیفن خوردم یا لتروزل  یا هم ترکیبی هرماه هم آمپول هاش سی جی زدم فرای اینا هر روز اسید فولیک ۵ و متوفرمین هم میخورم ولی متاسفانه نمیشه...