2777
2789

با بعضی از خانومام 👈 لطفا وقتی شعور و فرهنگ ندارید بچه دار نشید ،،،لطفا در کنار ادعای باکلاس بودن  ذره ای فرهنگ و تربیت داشته باشید 😒

امروز رفته بودیم جایی کنار رودخونه بعد نزدیکای عصر دوتاخانواده اومدن بغلمون نشستن یه دختر بچه ی حدودا ۸ ساله داشتن ولی از نظر هیکل درشت بود در نگاه اول فکر میکردی چقدددددر باکلاسن و خوشتیپ و.... که دیدم با وجود اینا ذره ای حیا و‌شعور ندارن 

دختره فقط یه لباس زیر تنش کرده بود چون داخل آب بود ،بعد یهو جلوی باباش و شوهر خالش و بقیه جایی که یه عالمه خانوم و‌آقا نشسته بودن همون ش.و.ر.تشم درآورد و داخل آب رودخونه دااااخل آب رودخونه جایی که یه عالمه بچه ی دیگه داشتن آب بازی میکردن دستشویی شماره ۲ کرد ،همه پسرا و مردا  رو‌این دختر زوم بودن و‌مامانش ریلکس نگاه میکرد ،این چیزی نیس حالا،،، یکم بعد  روبروی داداشم و‌شوهرم نشسته بوداونم به حالت بدی بعد ش.و.رتو داد کنار و خاروند و‌ به بدنش نگاه میکرد  😐😐جوری ک دیگه من و‌مامانم اعصابمون خورد شد و یه اخم بهش کردیم ونشستم جلو داداشم که حداقل اون نبینه  ،و مامانش یا باباش یه اخم به بچشون نکردددن یه تذکر ندادن ...

خداییش اوپن مایندی حدی داره ،،تویی که بااین رفتارا فکر میکنی ته با کلاسیایی تو چجوری میخوای یه دختر سالم تحویل جامعه بدی ؟ابن دختر وقتی از الان حریمی نداره بعدا که بزرگ شد دیگه چجور بشه ؟

خواهشا توی تربیت بچه هاتون یکم به خودتون زحمت بدین و اندام خصوصیشو براش خصوصی کنین 

این چیزی نبود که پدر مادرش بگن بچس ،بقیه نباید ببینن ،بچه باید تا بچس راحت باشه ....

منم و‌خانوادم هم اصلا مذهبی نیستیم که فکر کنین خانوم مجلسی ام .. افکار و‌طرز زندگیمونم به روزه پس توهین نکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا لباسش هیچی ولی پی پی کردن در جای عمومی و توی رودخانه اوج بی فرهنگیه

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

چقدر افتضاح :/

متاسفانه خیلی دیر شده واسه تربیتش 

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️

من از ۲۵ ماهگی به دخترم عضو خصوصی رو یاد دادم تا الان که ۲ سال و نیمشه قشنگ تمرین کردم باهاش، اصلا اجازه نمیده کسی لبشو ببوسه ، میگه آلودست همه کیف میکنن بخدا، بیرونم میبرمش خیلی حواسم بهش هست و امیدوارم مامانایی که دختر دارن خیلی بیشتر حواسشون جمع باشه

البته که اینا ربطی به اوپن مایندی نداره 😅 

مامان کلا خسته بوده تو تربیت بچه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

دقیقا موافقم عزیزم من الان دخترم اجازه نمیدم پیش پدرش شلوارشو عوض کنه اگ اشتباهی پیش بیاد خودش میگه بابا چشمات ببند ۵سالشه اصلا نمیزارم الان همچین کاری یاد بگیره حتی پیش خودم هم میگم شلوارتو درنیار