2777
2789
عنوان

باشوهرم بدحرف زدم

320 بازدید | 21 پست

دوستان،شوهرمن یه عادت بدی ک داره،هرکاری دلش میخادبدون هماهنگی بامن انجام میده واگرم قبلش باهم حرف زده باشیم ومن گفته باشم نه،بازم میبینم همون کاری روکرده ک خودش گفته،مثلا دوشب پیش بمن گف چون دوروزآفی،میبرمت خونه مادرت(یه استان دیگس مادرم) گفتم نه میخام بمونم خونه استراحت کنم

امروز ک منو گذاشت سرکار،گف ک میره خونه مادرمن،

گفتم اینهمه راه؟گف اره ،بچمم خونه مادرم مونده خودم کارمندم وشیفت میرم

امروز ک ازسرکاربرمیگشتم اومدسراغم،دیدم ماشین پره آدمه،بچه های داییش روسوارکرده ک منوتو معذوریت قراربده ک من باهاش برم خونه مادرم،قبلناهم این رفتاروباهام چندین بارکرده،مثلامادربزرگشو...روسوارمیکنه ومیادسراغ من،که من مجبورشم برم خونه مادرم،وروم نشه اعتراض کنم ک نمیخام بیام

فاصله خونمون تاخونه مادرم یکساعت راهه،

اما امروز دیگه عصبانی شدم و گفتم چرا انقدربرخلاف میل من کارمیکنی،چرا اصلابامن هماهنگ نکردی ک آیا اصلامن دوس دارم برم خونه مادرم ک این بچه هاراسوارکردی،ک الان مجبورشی اینهمه راهو برگردی

خلاصه ک عصبانیتم روعمدا ک جساب کارجلوبقیه دسش بیاد خالی کردم

امامیدونم فایده هم نداره

هرچی میگم کارخودشومیکنه

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۱
1
14%
۲
1
14%
۳
1
14%
۴
4
57%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه ۴😂😑

نه ببخشید شوخی کردم

به نظرم یه بار با آرامش راجب این موضوع حرف بزن؛ بگو که ناراحت میشی از این رفتارش.

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

فقط بگو کاربرد این اعداد چیه تا راهنمایی کنیم

بله حق با شماست منم بودم بدم میومد از رفتارش این یه گوشمالی حسابی نیاز داره

باهاش مثل خودش رفتار کن تا بفهمه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

قطعا گزینه ۲👌

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
گزینه ۴😂😑 نه ببخشید شوخی کردم به نظرم یه بار با آرامش راجب این موضوع حرف بزن؛ بگو که ناراحت میشی ...

بخداهمه مدل بهش میگم،خیلیم مهربونه ها،هرکاردوس داره میکنه منوعصبانی میکنه وبعدبنامیکنه نازکشیدن،اماحرص من ازچیزدیگس

اینکه خودتون میرفتین خیلی بهتر نبود تا اینکه بچه های داییش را برداره باهاتون ببره؟؟

شاید تو هیچ وقت باهاش راه نیومدی این کار و میکنه شاید هیچ موقع چیزی که گفته رو قبول نکردی

خدایا شکرت🤲🍃
اینکه خودتون میرفتین خیلی بهتر نبود تا اینکه بچه های داییش را برداره باهاتون ببره؟؟ شاید تو هیچ وقت ...

خب من اصلاروحمم خبرنداشت ک الان میادمیگه بایدبری خونه مادرت،اما اینومیدونه ک من دوس دارم بعدازسرکار،بمونم خونه،بخاطرهمین اوناروسوارکردک من ببینم مجبوره اوناروبرگردونه منم برم خونه مادرم