2777
2789
عنوان

خانمای متأهل فقط بیاین😘

372 بازدید | 20 پست

فرض کنید به دختر صیغه هست چند هفته بعد قراره عقد کنه دختره میخواد به به بهونه اندامشو به پسره نشون بده که اگه دوست نداشت راحت تر جداشن چطوری این پیشنهادو بده که پسره درموردش فکر بد نکنه ،ووارد رابطه ج....نشه،وپسره یاد نگیره ایراد گیر بشه؟

چیکار کنه ؟نگید پسرهو.. چونکه اینجا دیده که با اینکه مرد ایراد گرفته سر زندگیشم مونده زن سرد شده اون می خواد این اتفاق نیفته

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بهانه خرید لباس برید بیرون اتاق پرو 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اگه بدنت ایرادی داره مثل سوختگی  و... میتونی نشون بدی

ایرادی نداری نه ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین جانم 

حساس نکن طرف رو 

کسی که دوستت داشته باشه همه جوره میخوادت

اینا تاثیر اینجاست که فکر میکنی ممکنه دوست داشته نشی وگرنه کلللی خانوم با اندام‌های عادی هستن که دوست داشته میشن 

نگران نباش

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
من نفهمیدم یعنی چی مگه تو بدنت ایرادی چیزی هست؟

نه

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

همین جور زبونی بگه اگر خیلی ناجورها و گر نه احتیاج نیست 

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
مشکلی تو اتدامت داری؟

نه

همین جور زبونی بگه اگر خیلی ناجورها و گر نه احتیاج نیست 

نه مشکل ندارم ولی ...