2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

تو انتخاب کابینت مردد هستم نمیدونم چه رنگی و چه جنسی انتخاب کنم ؟؟

میشه راهنماییم کنید ؟؟

خودم بیشتر هایگلاس سفید و رنگ چوب یا سفید و نوک مدادی مد نظرمه 

من از این مدل ها خوشم اومد بزار عکسشو پیدا کردم برات میفرستم

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همه ی خونتون الان طوسیه خب نوک مدادی گزینه ی بهتریه اما اگه میخوای فضای اشپزخونه جدا باشه و رنگی که همیشه مده و قشنگ سفید و رنگ چوب همیشه شیکه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

من از این مدل ها خوشم اومد بزار عکسشو پیدا کردم برات میفرستم سفید وچوب

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

من از این مدل خوشم میاد  حیف شوهرم چند سال پیش تو این کار نبود یکی دیگه کابینت هامونو زد وگرنه میدادم شوهرم این مدل بزنه بنظرم خیلی قشنگه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

واسه من های گلاس سفیده هیچوقت ازش خسته نشدم خیلی دوسش دارم ، ۶ ساله 

هـر آنچـه مـا را نمـی کشد ، ضعیـف ترمان میـکند.  بلـه اینگونه است ، بیـایید جلـوه دادن آسیـب ها و ضـربه ها به عـنوان یک درس زنـدگی و هـدیه ای که باعث قـوی تر شدن ما شـده است را متـوقف کنیم . لـزوما اینگـونه نیست کـه هـر آنچـه مـا را نمـی کشد، قَـوی ترمان میکـند...!
خونمون تازه سازه فعلا وسیله نخریدیم 

من تازگی هایگلاس و طرح چوب زدم البته هنوز کمدامونده و خونه رو تمیز نکردیم ولی هروقت میرم توش اصلا دوس ندارم بیام بیرون انقد عاشقش شدم انشالله کاراش که تموم شه تاپیک میزنم تگت میکنم

خدایا شکرت❤❤