2777
2789

هر موقع اونا میرند دور هم و با هم جمع میشند یه بهونه یا دعوای ساختگی راه میندازه و ما را نمیبره پیششون اما موقع ادمای خودش سر از پا نمیشناشه منه احمقم جرات ندارم بگم نمیام چه غلطی بکنم اینقدر الان اعصابم خرده 

اول اینو بگو بهم که ایا اصفهانی هستی؟😁

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان میخوام برم خونه مادر شوهرم ولی اصلا حوصله ندارم دلم میخواد تو خونه خودم باشم ل‌ش کنم واسه خ ...

یکی از دلایل ازدواج نکردنم همینه اصلا اهل رفت و امد نیستم حوصله ندارم کسی بیاد خونم منم مجبور باشم برم 

بله چطور مگه 

از لحن تایپ کردنت گفتم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یکی از دلایل ازدواج نکردنم همینه اصلا اهل رفت و امد نیستم حوصله ندارم کسی بیاد خونم منم مجبور باشم ب ...

والا آدم باید دلش واسه  کسی ت ن گ شه بره ببینتش دیگه.مامان من رشت زندگی میکنه سالی یه بار میبینمش ولی خونواده شوهرم بغل گوشمن هر دیقه باید در رفت و امد باشیم.همشم به حرفای مسخره و غیبتاشون گوش بدم و آمار زندگیمو در بیارن....

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
نمی تونی خودت بری؟

رانندگی میکردم هی گفت دوست ندارم و تصادف میکنی و ال و بله اینقدر نشستم که واقعا الان میترسم و دیگه نمیتونم بشینم با چی برم وگرنه خودم میرفتم و اصلا به حسابشم نمیاوردم بدتر از اون پسرم میگه من فقط با باباجونم میام و سنگ اونا به سینه میزنه 

رانندگی میکردم هی گفت دوست ندارم و تصادف میکنی و ال و بله اینقدر نشستم که واقعا الان میترسم و دیگه ن ...

تاکسی تلفنی یا اسنپ

بعد سعی کن، یک معلم رانندگی خصوصی پیدا کنی. ۳ یا ۴ جلسه بری، ترست میریزه. دوباره شروع کن رانندگی. بعد هم جوری برخورد کن که متوجه نشه تو می خوای مستقل بشی، چون ممکنه لجبازی کنه. بگو دیدم تو خسته ای و می خوای استراحت کنی، گفتم خودمون بریم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم