2777
2789

چرا نباید بشی بزار بیاد

دختر دایی خودم تا نخواد نمیزاره پریود بشه قرص میخوره

یکسال پریود نشد گفت دوست ندارم

بعد بیکار شم پریود میشم

حالا منم هر وقت نخوام نمی ذارم بیاد

مگه اینکه آمادگی شو داشته باشم

خونه تمیز باشه .مواد غذایی.غذا درست کرده باشم چون ژن مون بده دو هفته روح و روان مون خراب میشه تا درست کنیم نوبت بعد پری میاد

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نباید بشی بزار بیاد دختر دایی خودم تا نخواد نمیزاره پریود بشه قرص میخوره یکسال پریود نشد گفت د ...

بدنو منفجر میکنیدا

جلو روند طبیعی بدنو میگیرید

الان مشخص نمیکنه ولی چن سال بعد میفهمید چ بلایی سر بدنتون اوردید

بدنو منفجر میکنیدا جلو روند طبیعی بدنو میگیرید الان مشخص نمیکنه ولی چن سال بعد میفهمید چ بلایی سر ...

بعد چند سال میخوام برم زیارت نمیخوام پریود شم اصلا هم نمیخورم از این قرصا ولی الان چاره ای ندارم

چرا نباید بشی بزار بیاد دختر دایی خودم تا نخواد نمیزاره پریود بشه قرص میخوره یکسال پریود نشد گفت د ...

بعد چطوری جلوش و میگیری باهمین ال دی؟ چطوری میخوری؟ روزی چندتا، من الان خیلی درد پریودی دارم خیلی زیاد ولی نشدم الان شروع کنم به خوردن؟

بعد چطوری جلوش و میگیری باهمین ال دی؟ چطوری میخوری؟ روزی چندتا، من الان خیلی درد پریودی دارم خیلی زی ...

سه روزی یک عدد

من تازه یک ماه پیش تموم شد پریود م

ولی قسم خوردم تا آماده نباشم دیگه نشم

شوهرم بدون غذا بچم با اخلاق بدم

خونم کلی کثیف و داغون و شلخته شد

اجاق گاز کثیف

یخچال و وحشتناک کثیف کردن

حاضری خوردن

قسم خوردم تا آماده نباشم همه چیز اوکی نباشه پریود نشم

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
شمارونگفتم عزیزم حالا سالی یه بار اشکال نداره ولی اینی ک این خانوم گفت کار وحشتناکیه

درسته.... از الان که هنوز پریود نشدم باید روزی یدونه بخورم؟ ساعت مشخص؟

فقط ۳ روز؟ بعد سه روز پریود نشم یهو

بخور باز

تا حس کردی دل درد یا علایم رو بخور