الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
عالیه من راضی ام .لخت لخت نمیکنه ولی از اون حالت قبل یخورده بهنرمیشه مو.موی من یذره فره ی کوچولو باز ...
ویتامین هم داره واسه مو؟میگن واسه رشدشم خوبه ؟!
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
عالیه من راضی ام .لخت لخت نمیکنه ولی از اون حالت قبل یخورده بهنرمیشه مو.موی من یذره فره ی کوچولو باز ...
چجوری استفاده میکنی؟ من موهام رنگ کردم ماسک مو با رایحه قهوه خریدم گفت آخر کار تو حموم بمال به موهات ماساژ بده بعد بشور ولی یه مقدارش بمونه تو موهات کچل نشم؟
والا من دقت نکردم ب ویتامینش .رشد موهای من زیاده نمیشه فهمیدتاثیر داره یا ن😁ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه چون ب ریشه نمیزنی ک ب ساقه میزنی .ولی تو نرم شدن و راحت شانه کردنش شک نکن.حتی سه تاازدوستامم بعدازمن خریدن و راضی بودن
چجوری استفاده میکنی؟ من موهام رنگ کردم ماسک مو با رایحه قهوه خریدم گفت آخر کار تو حموم بمال به موهات ...
من همین هلث نوشن رو استفاده میکنم بعدازحمام میمالم کف دستم و ساقه ی مو رو ب ارومی ماساژ میدم .ب ریشه چیزی نمیزنم ک باعث ریزش بشه .از وز شدن موهم جلوگیری میکنه
والا من دقت نکردم ب ویتامینش .رشد موهای من زیاده نمیشه فهمیدتاثیر داره یا ن😁ولی فکر نکنم تاثیری داش ...
خوبه پس