2777
2789

کلمه ها همیشه معجزه میکنن 💙

جمله ی که شاید زندگیتونو تغییر داده یا قشنگ ترین جمله ای باشه که تاحالا شنیدین😍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نگو نمیتونم همیشه بگو من میتونم ..

هیچ وقت ناامید نباش شیطان همیشه ناامید هست.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

فقط ناراحت کننده ترین حرفی که از یکی شنیدمو یادمه اونم این بود که (رفتارت مثل بچهاست و خیلی بچگونه رفتار میکنی ازت متنفرم) با اینکه مال خیلی قبله ولی هیچوقت یادم نمیره

خدایا خودت هوای دلمو داشته باش :) (این اکانت دسته دونفره) 

تو حتما میتونی من بهت باور دارم💖

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

قشنگترین حرف نیس قشنگترین کاری ک‌شوهرم‌میکنه و برای من واقعا قشنگه اینه که وقتی کنار هم نشستیم یا هرچی اگ ب صورتش نزدیک میشم یا لباسشو میخام درست کنم یا کنارهم ایستادیم تو صف نونوایی صف عابر بانک هرچی اگر نزدیکش باشم یواشکی بوسه آرومی ب صورتم میزنم هر جای صورتم باشه پیشونیم چشام گونم سرم خیلی کارش و دوست دارم