2777
2789
عنوان

چرا ما زنا انقدر بدبختیم

160 بازدید | 6 پست

تو خونه بابامون مادرو پدر تصمیم میگیرن این کارخوبه اون کار بده شوهر میکنی شوهرت تعیین تکلیف میکنه مگه ماها برده ایم اختیار نداشته باشیم بدبختیم حدی داره از دوم راهنمایی رفتم خوابگاه اول دبیرستان شوهرم دادن 

حالا امشب داشتم میگفتم حق ما از زندگی یه ماشین نیست؟؟؟بهم میگه باید یه آدم معتاد میومد میگرفتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت گفت؟! 😂 بهش میگفتی یعنی انقد بی اپشنی که دیگه مجبوری عدم اعتیاد رو بکنی یکی ویژگی‌ خوبت باهاش ...

بابام گفت آخه خودشم ماشین نداره تا من گفتم حق ما از زندگی یه ملشین نیست همچین بهش برخورد که نگو 

خب خودت برو سر کار وقتی بعضی از مردا بی عرضه هستن  که نمیشه ادم با این وضع بد بمیره که!!!!

چکار بکنم نمیذارن الان شهرستانم بچم دوسالشه 

شیر میخوره هنوز سر بحثش با من میگه خودتون برین شیر بگیرین  من چقد رو بزنم 

مگه من مجانی شیر خواستم از هرکس شیر بگیره پولشو میدم خب