خانوما بهم کف خودتو انداختی بهم و خیلی حرفای دیگ..سر اینکه ی کرد لجبازه..سرد شدم بهش ..خیلی معلومی فقط بهم گف ببخشید..شب قبلش کتک کاری بود و فرداش هم خیلی حرفای زشتی زو.. چیکا کنم ؟بی محلی؟قهر؟انقد کوتاه اومدم پررو شده خیلی زیاد..هیپی رو از دلم د نمیاره..راهنمایی کنید
آجی.. همونطور که معلومه از اسمم من یه فمینیستم! ینی چی کتک کاری؟ حرف زشت؟ به من باشه میگم برو طلاقش بده مهریتو بزار اجرا کف کنه😑💔🚶🏻♂️
جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسردهتر شوختر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻♂️
پاشیدن... مردی که دست بلند کنه رو زن آدم نیس! ولی بعضی خانما انقد ضعیفن که غرور حالیشون نیس.. به من باشه سرشو با داس میزنم تیکه تیکش میکنم😂💔🚶🏻♂️
جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسردهتر شوختر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻♂️