2777
2789
عنوان

شوهری ک بی حرمتی میکنه

118 بازدید | 4 پست

خانوما بهم کف خودتو انداختی بهم و خیلی حرفای دیگ..سر اینکه ی کرد لجبازه..سرد شدم بهش ..خیلی معلومی فقط بهم گف ببخشید..شب قبلش کتک کاری بود و فرداش هم خیلی حرفای زشتی زو.. چیکا  کنم ؟بی محلی؟قهر؟انقد کوتاه اومدم پررو شده خیلی زیاد..هیپی رو از دلم د  نمیاره..راهنمایی کنید

آجی.. همونطور که معلومه از اسمم من یه فمینیستم! ینی چی کتک کاری؟ حرف زشت؟ به من باشه میگم برو طلاقش بده مهریتو بزار اجرا کف کنه😑💔🚶🏻‍♂️

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته ی زندگی رو از هم پاشیدن 

پاشیدن... مردی که دست بلند کنه رو زن آدم نیس! ولی بعضی خانما انقد ضعیفن که غرور حالیشون نیس.. به من باشه سرشو با داس میزنم تیکه تیکش میکنم😂💔🚶🏻‍♂️

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️