2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 982992 بازدید | 14731 پست

سلام دوستان

میشه منم راهنمایی کنین و از تجربیاتتون بگین

دختر من ۱۱ سالشه.  یه ماهه پریود شده. قد ۱۴۰

چند تا دکتر بردم یکی گفت ولش کن خوبه)ربانی(.

یکی هورمون رشد داد(رامین اسدی) 

و یکی گفت بهتره توقف بلوغ و هورمون رشد همزمان بزنه

فردا هم از فرزانه روحانی وقت دارم ببینم چی میگه

موندم چکار کنم دارم دیوونه میشم

لطفا اگر تجریه ای دارید دریغ نکنین

زندگی زیباست...
وای دقیقا دختر منم همینجوریمن فکر کردم بخاطر اینه ک تکواندو کار میکنه پاهاش دراز شده😃الان داره بارف ...

اره دختر من پاهاش خیلی کشیده است...دختر منم بارفیکس میره ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه......مامان مهرسا بازم پرسیدم اگه بخوام عکس دست بندازم ازش چپ بندازم یا راست چون دخترم چپ دسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستانمیشه منم راهنمایی کنین و از تجربیاتتون بگیندختر من ۱۱ سالشه. یه ماهه پریود شده. قد ۱۴۰چن ...

سلام عزیزم والا من زیاد تجربه ایی ندارم در مورد دارو درمانی ولی هورمون رشدش رو بررسی کن اگه هورمون رشدش کم بود به نظرم براش تزریق کن

سلام عزیزم والا من زیاد تجربه ایی ندارم در مورد دارو درمانی ولی هورمون رشدش رو بررسی کن اگه هورمون ر ...

جواب آزمایشش نیومده. ولی بعید میدونم کم باشه رشدش خوبه

فقط قدش کوتاهه برای پریود. 

زندگی زیباست...
اره دختر من پاهاش خیلی کشیده است...دختر منم بارفیکس میره ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه......مامان مهر ...

دست چپ و راست خیلی تفاوتی نداره. ولی چیزی ک من شنیدم اینه ک اون اطلسی ک برای تشخیص سن استخوانی بر اساس دست چپ تعیین شده  ولی باز از رادیولوژی بپرس ببین چی میگن

عکس هم به نظرم بزار دیماه بگیر ک ۱ سال از پریودی ش گذشته

قدش هم عالی رشد کرده تو ۱۰ ماه ۶ سانت خیلی خوبه  تا دیماه هم ۱ سانت قد میکشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام دوستانمیشه منم راهنمایی کنین و از تجربیاتتون بگیندختر من ۱۱ سالشه. یه ماهه پریود شده. قد ۱۴۰چن ...

قدش واقعا کمه برا پریود

اگ ولش کنی ک خواهرانه میگم زیر ۱۵۵ میشه

اصلا ولش نکن. ولی این که هورمون رشد تنها بزنی یا با توقف کنارش چیزی دکتر بهتر تشخیص میده 

اگ تازه پریود رسیده معمولا پریود و تعویق میندازن تا صفحات رشد بسته نشه و بتونه قد بکشه  حالا من خودم زیاد موافق این نیستم

ولی دخترت قدش برا پریود کوتاه اگ با تعویق بلوغ قدش بلندتر میشه به نظرم به حرف دکترش گوش بده 

سن استخوانیش چند سال؟

سلام مامانا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه پسرم ۱۰و نیم ساله اس موهای زائد درآوره لازمه ببرمش دکتر غدد ...

بلوغ ش دیگه شروع شده  ‌.قدش خوبه؟

برا چکاب ببرش. آزمایش و عکس ازش بگیره خیالت راحت بشه

الان دیگه سن بلوع پایین آمده

قد صبح ش چند؟؟

کارشناس تغذیه بردم میگفت قدش و اشتباه میگیری میگفت باید زاویه 90 درجه باشه ولی من از تختە نازک و میزارم روی سرش کنار دیوار علامت زدم خودم میگیرم 158 و آخر شبا میشه 155 ولی غروب کارشناسه گرفت 154 بود