2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012117 بازدید | 15523 پست

خانم هایی ک اطلاع دارید امپول ویتامین دی دوزی غیر از ۳۰۰ هزار داره ؟؟؟؟ آخه من رفتم بهداشت گفتم برای دخترم ۳۰۰ هزار زدن میگه دوزهای دیگه هم داره

اونایی ک پیش مهدی زاده امپول دی زدن چی دوزی گفته بود من نسخه رو گم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم هایی ک اطلاع دارید امپول ویتامین دی دوزی غیر از ۳۰۰ هزار داره ؟؟؟؟ آخه من رفتم بهداشت گفتم برای ...

عزیزم شما از داروهای دکتر مهدی زاده راضی بودین تاثیری داشته برای قد دخترتون

عزیزم شما از داروهای دکتر مهدی زاده راضی بودین تاثیری داشته برای قد دخترتون

عزیزم من درست ندادم ویتامین دی ک یک دوزی زدم ارژنین هم شب یکدونه ۱۰۰۰ میدم ورزش هم نکرد 

تاثیری نداشت

سلام خانما دخترم 11سال و7ماهشه سینه سمت راستش فقط در طول چندروز جوانه زد طبیعیه به نظرتون؟ انگاریه چیز سفت زیرسینش درآمده ویه سینش ورم کرده میشه دراین موردهرکی هرچی می‌دونه بگه مثلاً یه سینش جوانه زده بعد چه مدت پریودمیشه؟

وزن بچه ها برسه به 45پریودمیشن؟

طبی‌عیب دیگه ماشالله بزرگ

بعد ۱۸ ماه تا ۲ سال بعد جوانه زدن پریود میشه

نه همه با این وزن پریود نمیشن ولی وزن ک بالا بره سرعت روند بلوغ هم بیشتر میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چون پریود نشده هنوز ۱۵ تا ۲۰ سانت دیگه قد میکشه

مسیله اینجاست ک لباس زیرش زرد میشه ، سه چهار ماهی هست میبینم ، دیدم بعضیا میگن لباس ک زرد بشه علاعمشه ، ازمایش داد چند روز دیگه جوابش میاد ، خیلی میترسم ، موهای تناسلیش ضمخت نیست از دوم مو داشت کم کم زیاد شدن الان میره هفتم 

چون پریود نشده هنوز ۱۵ تا ۲۰ سانت دیگه قد میکشه

بنظرتون اگه دیدم داره پریود میشه ضدبلوغ بزنم ؟؟؟؟؟ قدش ۱۴۰ و نیم ،داره میره هفتم ، اگه دکتر گفت صدبلوغ بزن بزنیم یعنی توسن ۱۲ سال و ۴ ماه خوبه ، بعضیا میگن حلو جهش و میگیره

خانما دخترای شما قبل بلوغ علاعمی داشتن مثلا تغییر صدا ، جوش ، هیکلشون یه تغییری داشته باشع ؟ ک یکی ببینع مثلا مشخص باشع 

دختر من هنوز مثه بچگیاشه  ، ن جوشی زده ن رشدی. همون رشد معمولی خودش , آخه مگه دوران بلوغ اینجوریه؟؟؟ البته ک جوانه سینه دقیقا یکساله که درآورده. لباس های زیرش میبینم زرده خیلی ناراحتم نمیدونم درست نمیشوره خودشو قبلا اینجوری نبود شاید بخاطر موی بلنده شایدم نزدیکه پریوده ای خدا 

😭😭😭😭

طبی‌عیب دیگه ماشالله بزرگبعد ۱۸ ماه تا ۲ سال بعد جوانه زدن پریود میشهنه همه با این وزن پریود نمیشن و ...

جهش قدیش ازالان شروع میشه؟کاش تا دوسال پریودنشه قدش کمه 146.از الان به بعدکلا چندسانت رشد می‌کنه؟راستی بعضی مواقع میگه دلم درد می‌کنه دقیقا جایی که رحمش هست به نظرت طبیعیه؟ترشح هم نداره

مسیله اینجاست ک لباس زیرش زرد میشه ، سه چهار ماهی هست میبینم ، دیدم بعضیا میگن لباس ک زرد بشه علاعمش ...

سلام عزیزم

دختر من حدود ۲ سال هست لباس زیرش زرد میشه

از همون موقع تحت نظره

ولی دکترش هیچی نگفت 

الان ده سال و سه ماهش 

بنطرم به ترشحات و موی زاید مربوط نمیسه پریود شدن

چون ۸ سالگی دخترم موهای زاید ضخیم دراورد