2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012182 بازدید | 15523 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حدود یکونیم ماهه کلسیم ندادم

دیگه نده

ویتامین سی اولترا بخر روزی دوتا بده

منیزیم اولترا هر شب یدونه قبل از خواب بهش بده

لیکوپن هر روز یدونه بده تا قبل از ظهر بخوره

بگرد اینا رو پیدا کن چون همه جا ندارن

حجامتم که گفتم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
حجامت چه قسمتی از بدن رو باید انجام بدیم براشون؟ حجامت مختلف دارن ظاهرا؟

بگیر برای قد کشیدن

احتمال میدم حجامت ساقین انجام بدن 

میپرسم میگم بهتون

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

یکی از دوستام دخترش پیش دبستانیه بدون سینه و موی زاید ،  قدشم فک کنم ۱۱۵ اینا باشه میگه بچه ام ترشح داره و میگه طبیعیه تو حساسی !

یکی دیگه از دوستام میگه من از دوم دبستان ترشح داشتم و دکتر رفتم عفونت نبود ، کلاس دوم راهنمایی پریود شدم !!! 

کس دیگه ای هم همچین تجربه ای داره؟

سلام عزیزمانشالله قد دخترت به ۱۶۰ میرسه شایدم بیشتر. نگران نباشچه جالب برادر منم عقیده داره قد بچه ه ...

سلام ممنون عزیزم قبلا یه دکتر تغذیه هم گفتە بود نگران نباش چون دایی هاش بلندن اینم قد میکشه

پدیاموند روزی یه دونه به شما داد؟ دیگه کلسیم و ویتامین دی نداده؟عکس زانو نگرفتم من از دخترم. چند ماه ...

نه کلسیم و ویتامین دی نداده عکس زانو ماه پیش گرفتم الان 9 ماهه پریود میشه گفت بازه