2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011043 بازدید | 15491 پست
امشب شرایطم رو نوشتم،خواستم با بودن کنارتون ارام تر باشه ذهنم،ممنون از هگی

عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو بگیری ..دختر شما چون دیر شروع کردین احتمالا فقط یک سال آمپول بزنه نگران نباش بدونه عارضه هستند ..عضلانی میزنید یا زیر جلدی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان با تجربه 

اگر سن استخوانی منطبق حالا دوماه بالا پایین 

سونو گرافی رحم وتخمدان هم بچگانه 

ولی سینه نوک زده باشه 

وکمی بوی عرق 

گاهی هم ترشح که کم شده در دوهفته اخیر 

سه ماهه تحت نظر هست 

نظرتون رو ممنون میشم بگید

در ضمن ۷سال و۵ ماهه

دخترتون سنش برای شروع بلوغ مناسبه ولی خب یک سال آمپول بزنید خیالتون راحت میشه

ببخشید یه سوال میپرسم دختر منمتولد۹۸هست.یعنی۶سالو دوماه.خرداد ماهیه .روی ناحیه شرمگاهیش موهای خیییلی کمرنگ داره.که ب زور دیده میشن .طبیعیه؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو بگیری ..دختر شما چون دیر شروع کردین احتمالا فقط یک سال آمپول بزنه نگرا ...

نه اتفاقا دختر منم وقتی ۹سال و دوماه داشت آمپول رو شروع کردم و امروز بازم از دکتر پرسیدم و گفت تا پایان ۱۱سال تزریق می کنیم

و بعد اونم میانگین ۶ماه تا ۱۸ماه بعد پریود میشه

عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو بگیری ..دختر شما چون دیر شروع کردین احتمالا فقط یک سال آمپول بزنه نگرا ...

ممنون عزیزم،ان شاالله برای همه گل دخترا ودختر شما هم بهترین نتیجه باشه من ی جای دیگه کامل تایپیک شما رو خوندم ومیدونم خیلی اذیت شدین واسترس داشتین،ان شاالله نتیجه برلتون عالی باشه،دخترم امپول عضلانی تو باسن میزنه (ایتالیایی)

عزیزان با تجربه اگر سن استخوانی منطبق حالا دوماه بالا پایین سونو گرافی رحم وتخمدان هم بچگانه ولی س ...

سلام عزیزم به نظرم اگه سن استخوانی مطابق سنش باشه بلوغ زودرس حساب نمیشه ولی جوانه زدن سینه نشونه اولیه بلوغ هستش