2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012008 بازدید | 15522 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره عکسش رو بفرستید خداروشکر که سن استخوانی دخترتون پایین هست

دخترم چپ دسته و ۸ سالگی گرفتم گفتن سن استخوانی ۱۱هست چند. ماه بعدش گرفتم گفتن مطابقت داره با سن واقعی بازم گرفتم چند ماه بعدش وقتی ۹ سالو دوسه ماه بود نوشته بود ۱۲ سال .دکتر عوض کردم گفت ۱۱سال ..الان بعداز ۱سالو نیم بردم بگیرم گفتن چون چپ دست هست از دست راست گرفتن که تقریبا مطابقت داره یه چهار پنج ماه بزرگتره انشالله درست باشه 🥲 

اول کم بود در عکس دوم بعد از چهار ماه گرفتم شد ۱۰ سال و در عکس سوم بعد از ۵ ماه گرفتم شد ۱۱ و البته ...

من که سه بار عکس مچ دست گرفتم اصلا دکترا به گزارش رادیولوژی اهمیت ندادن

انشالله که از درمانش نتیجع بگیری عزیزم

سلاممامان ادلیا جان، با توجه به شرح حال پزشکی دخترتون که گفتید باید درمان رو براش زودتر شروع کنید چو ...

سلام عزیزم من دوتا دکتر عوض کردم

گفتن بلوغ از رشد سینه شروع میشه

هنوز شروع نشده

درحالیکه ترشحات، سن استخوانی و‌موهای زایدش از نظر من شروع بلوغه

دکترش گفت سه ماه دیگه بیار براش یه عکس جدید بنویسم بعد بگم چیکار کنیم

ولی درحالیکه با همین اولین ویزیت برادرزاده ی ۸ ساله م سریع گفت باید امپول ضدبلوغ بزنه

سلام عزیزم گزارش مچ دست دخترم اومد ۱۱سال ..باورم نمیشه یعنی درسته😭😭😭😭اشک شوقققق نکنه اشتباه باشه

نه الانم بشین بگو درست نیست یه سری دوباره با شک خودتو اذیت کن

اینهمه ادم بهت گفتن کمتر از ۱۲ هست من جملله خودمم

واقعا کتک لازمی😂😂😂

نه الانم بشین بگو درست نیست یه سری دوباره با شک خودتو اذیت کناینهمه ادم بهت گفتن کمتر از ۱۲ هست من ج ...

😂😂😂😂😢😢😢بخدا فشار خونم الان بالاست ..داشتم با خانمه صحبت میکردم از استرس فشارم رفت بالا ..کاش یکی بگیره منو عین .....کتک بزنه بلکه آدم شم خودمو کشتم سر این بچه