2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012182 بازدید | 15523 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایوای یه لحظه بالایی رو دیدم قلبم ایست کرد 😅آره خودمم با عکسایی که مامان مهرسا فرستاد مقایسه کرد به ...

ببخشید اول اشتباه نوشتم به نظرت این هوش مصنوعی چقدر درست میگه ؟؟ منو کاملا امیدوار کرد نکنه گزارش بیاد همه چی برعکس بشه سن استخوانی بالای ۱۲ باشه 🥲

من هکس زانوی دخترم رو میفرستم ولی انگار ارسال نمیشه...درسته؟

خانم گلم شما دیگه چرا استرس داری کاش دخترای ما دوسانت از دختر شما کوتاه تر هم بشن از خدامونه ..راستی قد خودتو همسرت چنده؟

خانم گلم شما دیگه چرا استرس داری کاش دخترای ما دوسانت از دختر شما کوتاه تر هم بشن از خدامونه ..راستی ...

میدونی چیه اخه من خانواده همسرم اکثرا قد بلند هستن...دخترعموهای دخترم همشون ۱۷۰هستن اینم چون با اونا همیشه میره ومیاد دوست دارم کوتاهتر نباشه

من خودم ۱۶۲همسرم ۱۸۲

میدونی چیه اخه من خانواده همسرم اکثرا قد بلند هستن...دخترعموهای دخترم همشون ۱۷۰هستن اینم چون با اونا ...

درسته انشالله به قد دلخواه میرسه ۱۶۷ هم عالیه ولی احتمالا بیشتر میشه چون ژن بلندی دارید

ممنونم عزیزم زحمت افتادی......دخترم خداروشکر اشتهاش خیلی خیلی زیاده ولی خداروشکر اصلا چاق نمیشه....ح ...

خواهش می کنم عزیزم ...چه خوب وزنش عالی  دختر منم خداروشکر چند ماهه وزنش متوقف شده ولی خب باز زیاده ۵۰😀