خسته شدم از این زندگی....کارم همش استرس میده بم....همش باید قرض بگیرم پول از خواهرام و برادرم یا از جیب مامانم...تا حقوق بدن...خجالت میکشم دیگه....همش هم درس دارم....خواستگار درست حسابی ندارم...خواستگارام ازم طلب دارن...که حقوقمو بدم یا هر تخصصی اونا میگن بخونم...هر جا اونا میگن برم....پس کی خدا مارو میبینه؟...دیگه چه قدر بی عدالتی....چه قدر زور زدن و تلاش کردن....یچیزایی دست ما نیست وگرنه برای اونم تلاش میکردم...هرروز معده درد و سردرد دارم...قرص میخورم....دیوونه شدم بخدا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کارتون چی هست کاری ک مایه اعصاب خوردیه نباشه بهتره مگر خرجتون و پدر تون نمیدن خاستگار واسه همه کم ...
پدرم فوت شده....الانم طرحم...از این شهر به اون شهر....دیگه پول کرایه ندارم....این قدر استرس دارم همه جام درد میاد...مگه نمیگن از تو حرکت از خدا برکت؟....والا من فقط دویدم برکت ندیدم